15 Yaş için vücut calisma onerileri

Alıntı yapamadım bir arkadaşımız spor boyu kısaltır demiş. Bir zamanlar vardı öyle hurafeler. İstediğin gibi spor yapabilirsin. Gym, yüzme veya vücut ağırlığın ile spor yapabilirsin. Şınav çekemiyorum yazdın bir yerden başla zamanla kondisyon ve dayanıklılığın artacaktır. Tavsiyem spor yaparken aceleci olma ve devamlı ol.

Sanırım forumda vücut geliştirme geçmişi olan yok. 15 yaş vücut geliştirmeye başlamak için yeterli bir yaştır.

15 yaşında başlanabilir. Boyun kısalır gibi halk tabirleri de köşede dursun. Böyle bir şey olsaydı 11 yaşında spora başlayan Dwayne'nin boyu uzamazdı. 1.96 metre.

Evde dambıl ile çalışabilirsin. İyi bir salonda da antrenör sana beslenme programı + başlangıç için çalışma programı sunacaktır.

Spor yap yeter Basketbol çok yararlı olacaktır .Ek olarak her akşam dışarıda biraz yürüyüş yapmanda yararlı olur.

Selamlar kardeşim bende spora 1 hafta önce başladım ama gerçekten 1 hafta içinde vücudumu hissetmeye başladım. Kollarım daha sağlam oldu ayrıca göbeğim içeriye çekmeye başladı zaten spor yapmamda 2 neden var birisi beden hocam ben çok güçlü olduğumdan yapmamı istedi bir de kendimi geliştirmek istedim ondan. Ben şuan vallaha kollar için 4-5 hareket, göğüs kısmı için de 1-2 hareket ve bacaklar için de 2-3 tane hareket yaparak başladım, 2-3 ay sonra ciddi bir gelişme olursa fitnessa giderim artık.

Olacaktır ancak beslenmeye dikkat et. Et tavuk on tatlı ekmek off

En büyük tavsiyem yağlı ise vücudunuz karbonhidratı azaltın,proteini yükseltin ve yanında omega 3-6-9 yağları içeren yemişler yumurta VS. takviye yapın.Vücudunuz daha hızlı yağ yakımına geçiş yapar ve şekeri kesmeniz gerekir.Herkese bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…