15 yaş tenise başlamak için geç mi?

lexinarium

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bu aralar tenise başladım uzun zamandır da yapmak istiyordum. Daha önce masa tenisi yapıyordum. Teniste profesyonel olmak istiyorum ama 15 yaşındayım ve profesyonel tenisçiler hep 7-8 yaşlarında başlamış oluyorlar. Çok mu geç kaldım vb. sorular var aklımda, kendi fikrinizi belirtirseniz sevinirim.

Aktif olarak en iyi oynayan 2. tenisçi Sinner 13 yaşında başlamış. Çalışırsanız geç değil.

Daha 15 yaşındasın hiç bir şey için geç değil. Yeni başlamışsın profesyonel olabilecek seviyeye geldiğinde sorarsın bu soruyu, şimdilik profesyonel olmaya çalış

Ben 12 yaşında başladım. 1 sene sonra lisans çıkardılar. Yani biraz bile yeteneğiniz varsa ,ki bu yetenek çoğu insanda vardır, sıkı çalışmayla profesyonel olma ihtimalin var, ben tenise başladığımda backhand'i 3 ayda doğru düzgün vurabildim. Sonraki dokuz ayda hem forehandimi, hem backhandimi hem de servisimi aynı anda geliştirmek zorunda kaldım turnuvaya yetişebilmek için. Yani kısacası, eğer çalışırsan lisansın en geç 2 yıla çıkar. Turnuvalara katılmaya başlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…