Pek yağlı şeyler yemem genelde beslenebildiğim kadar sağlıklı beslenmeye çalışırım 60 kiloyumHocam kilonuzu da belirtin.
Pek yağlı şeyler yemem genelde beslenebildiğim kadar sağlıklı beslenmeye çalışırım 60 kiloyumHocam kilonuzu da belirtin.
Tanıdığım kızların çoğuyla aynı boydayım veya bazıları biraz daha kısa bazıları da biraz daha uzun yani okuldaki, dışarıdaki en basitinden 1.78 1.80 arkadaşlarım varken ben hiç oluyorum yani.Bazı insanların genetiği öyle oluyor yapabilecek bir şey yok bu konu hakkında. Ayrıca boyunuzun kısa olması nedeniyle neden kızlar ile konuşamıyorsunuz onu anlamadım.
:/Kısasın evet büyüklerine bakarsakta büyük ihtimalle kısa kalacaksın.
Sağ olun hocam. 17-18 yaşıma kadar 1.76 boya bile ulaşsam bana fazla. Tek istediğim önümdeki 3 4 senede 1.75 1.76'yı görebilmek.İlk olarak boy konusuna değineyim. Ortalama bir Türk gencinin boyu genellikle 1.72 civarındadır, bazı özel durumlarda 1.75 civarına çıkabilir. Boyunun kısa olup olmadığına gelince, ortalamanın altında bir boyunuz varsa ve 1.70 boyunda olduğunuzda hala kendinizi kısa hissediyorsanız, şimdiden üzülebilirsiniz. Muhtemelen hayatınız boyunca 1.90 boyuna ulaşmanız pek mümkün olmayacaktır. Boy konusunda söylediğim gibi, genellikle ortalamaya yakınsınız.
Ayrıca, lise 2'den sonra boyun büyümesi genellikle zorlaşır ve uzayanlar için istisnalar olabilir. Hatta benim bir arkadaşım askerlik sonrası boyunu spor ile çok az uzatmayı başarmıştı.
Sağ olun hocam. 17-18 yaşıma kadar 1.76 boya bile ulaşsam bana fazla. Tek istediğim önümdeki 3 4 senede 1.75 1.76'yı görebilmek.İlk olarak boy konusuna değineyim. Ortalama bir Türk gencinin boyu genellikle 1.72 civarındadır, bazı özel durumlarda 1.75 civarına çıkabilir. Boyunun kısa olup olmadığına gelince, ortalamanın altında bir boyunuz varsa ve 1.70 boyunda olduğunuzda hala kendinizi kısa hissediyorsanız, şimdiden üzülebilirsiniz. Muhtemelen hayatınız boyunca 1.90 boyuna ulaşmanız pek mümkün olmayacaktır. Boy konusunda söylediğim gibi, genellikle ortalamaya yakınsınız.
Ayrıca, lise 2'den sonra boyun büyümesi genellikle zorlaşır ve uzayanlar için istisnalar olabilir. Hatta benim bir arkadaşım askerlik sonrası boyunu spor ile çok az uzatmayı başarmıştı.
Teşekkür ederim hocam.Boy uzaması 80% genetiğe, 20% beslenmeye bağlıdır. Ağirsağlam.com adresinden daha fazla bilgi edinebilirsin. Bir de neden kızlardan çekiniyorsun kızların ortalama boyu 160 falan oluyor. Dert etme bunları. Elindekilerle yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalış. Yaşamın pratik gücüsitesini de tavsiye ediyorum bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.