16 yaşında 1.68 boy nasıl?

Mercil1eNN

Centipat
Daha fazla  
Selam herkese, yaşım 16, boyum 1.68, kilom 60. Doktora gittim, aile hekimi daha doğrusu, normalin bir tık altı dedi ama yine de normal olduğunu söyledi. Genetik ve beslenmeye bağlı olduğunu belirtti, ailemizde de çok uzun kimse yok. İdeal mi, ben mi çok takıyorum bilmiyorum. Genellikle saat 12-1 gibi uyuyorum, daha çok 1 gibi. Erken yatmaya çalışıyorum ama bu durumdan hiç memnun değilim:'(

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam isterseniz hiç uyumayın gündelik 7 saat üzerinde düzenli uykunuzu alıyorsanız. Sizin daha fazla veya daha az uyumanız boyunuza katkı sağlamayacaktır. Genetik ve biraz da spor yapıyorsanız eğer barfiks veya basketbol uzatabilir. Onun haricinde 20 yaşına kadar 1.75'te olabilirsiniz belli olmaz.

Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bence siz anormalsiniz hocam. Tabiki genetik ama ben ve arkadaş çevrem gayet uzun. Bende 17 yaşındayım 1.87 boyum. Arkadaş çevremde öyle benden uzunlar bile var. (Anne tarafım uzun sadece).

Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bence siz anormalsiniz hocam. Tabiki genetik ama ben ve arkadaş çevrem gayet uzun. Bende 17 yaşındayım 1.87 boyum. Arkadaş çevremde öyle benden uzunlar bile var. (Anne tarafım uzun sadece).
Dediğim gibi genetiğimde uzun yok ailemde yani hepsi ortalama

Hocam isterseniz hiç uyumayın gündelik 7 saat üzerinde düzenli uykunuzu alıyorsanız. Sizin daha fazla veya daha az uyumanız boyunuza katkı sağlamayacaktır. Genetik ve biraz da spor yapıyorsanız eğer barfiks veya basketbol uzatabilir. Onun haricinde 20 yaşına kadar 1.75'te olabilirsiniz belli olmaz.

Şöyle fitness a gidiyorum 2 aydır falan düzenli gitmedim ama gidiyorum basketbol işini başlayacağım artık düzenli oynamıyordum ama düzenli oynayacağım elimden geleni yapacağım.

Dediğim gibi genetiğimde uzun yok ailemde yani hepsi ortalama

1.70'te noktalarsınız gibi geldi aileniz de uzun birey olmadığından dolayı kısa olmak bazen kötü hissettirse de bir dezavantaj değil lisede cüce diye dalga geçerlerdi hatta aldırış etmezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı