15 yaşında 1.73 boyunda boy daha fazla uzar mı?

halilow

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. 173 boyundayım, 15 yaşındayım, boyum en son 7. ya da 8. sınıfın başında attı 9'a kadar yasitlarimda en uzundum ama şu an çoğu zaman dalga konusu oluyorum. Plaklarima baktirdim acıkmış, annem 160 babam 174 civarı. Ne yaparsam ya da hangi takviyeyi alırsam boyum uzar ya da uzar mi? Ha bir de masaj jump işe yarıyor mu? Kilom 88 ama çoğu zaman spor yapıyorum yani vücut gelistiriyorum.

Ne abarttınız boy meselesini foruma giriyorum bak şakasız en az 2 tane boy konusu.
Kanka şimdi boy genetik olmakla birlikte biraz da sana bağlı.
18 21 arası uzar boyun (yaş olarak) dediğim gibi sağlıklı beslenirsen basket oynarsan.
Düzenli uyku ile biraz uzarsın.

Kral biz ilah mıyız nereden bilelim? Tam da diyordum bu konular bitti. Yine başlamış.

Kek gününüz kutlu olsun efendim.
Öncelikle forumda bu konu ile ilgili bir yasak yok.
Kullanıcılar istediği gibi konu açabilirler bundan dolayı bu tutumunuzu yanlış buluyorum.
Ama bir yanda da haklısınız.

Öncelikle merhaba. 173 boyundayım, 15 yaşındayım, boyum en son 7. ya da 8. sınıfın başında attı 9'a kadar yasitlarimda en uzundum ama şu an çoğu zaman dalga konusu oluyorum. Plaklarima baktirdim acıkmış, annem 160 babam 174 civarı. Ne yaparsam ya da hangi takviyeyi alırsam boyum uzar ya da uzar mi? Ha bir de masaj jump işe yarıyor mu? Kilom 88 ama çoğu zaman spor yapıyorum yani vücut gelistiriyorum.

Dostum 20 yaşındayım hayatımda mahalle arası maç hariç spor yapmadım, kötü beslendim uyku düzenim çok kötüdür ama 1.90'ım. Tamamen genetiğe bakıyor bu iş. Yapacağın ekstra şeyler maximum 3-4 cm katar.

Eskiden günde en az 20 tane boy konusu açılıyordu 😅

Olsun azalmış yine de.

Dostum 20 yaşında 1.90'ım hayatımda mahalle arası maç hariç spor yapmadım tamamen genetiğe bakıyor bu iş. Yapacağın ekstra şeyler maximum 3-4 cm katar.

Bunu anlatamadık insanlara bak benimkinden örnek vereyim tamamen genetik.
16 yaşında 192'yim. Babam uzun dayılarım uzun ben kısa mı olacağım sence.

Olsun azalmış yine de.

Bunu anlatamadık insanlara bak benimkinden örnek vereyim tamamen genetik.
16 yaşında 192'yim. Babam uzun dayılarım uzun ben kısa mı olacağım sence.
Gençlerde fiziki görünüm çok önemli artık sosyal baskıdan böyle konularda kaygı çok oluyor bide sana bana konuşmak kolay tabii 😂

Uzarsın kanka benim abim liseden sonra bile uzamaya devam etti benim boy şu an 187 yaşım 15 her hafta düzenli ölçüyorum bende uzamamda gerileme falan yok yeme alışkanlığınla da alakalı bir durum iyi bir uyku bol süt ürünleri ve D vitamini uzamayı destekler ama dazla uzun olmakta iyi değil bende bel ağrısı vesaire olmaya başladı bakalım ileride ne olacak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı