15 yaşında 100 kilo birisi için diyet önerisi

Daha fazla  
Başlık biraz saçma biliyorum ama neyse. 15 yaşında 100kg 178cm bugün maroton koşulara başladım ama ne yiyeceğimi bilemedim. Önerisi veya bildiği olan arkadaşlar yaşım için diyet listesi atabilir mi?

Aga sen bir diyetisyene görün hatta kan tahlili falan ver belki şeker tansiyon vardır.

Başlık biraz saçma biliyorum ama neyse. 15 yaşında 100kg 178cm bugün maroton koşulara başladım ama ne yiyeceğimi bilemedim. Önerisi veya bildiği olan arkadaşlar yaşım için diyet listesi atabilir mi?
Koşu yapmak fazla yağ kaybı yaşatmaz. Koşu yerine yürüyüş yapman gerekli.

AI cevapları kopyalayıp yapıştırmak yasak. Zaten burada insanların amacı gerçek fikirler duyup gerçek cevaplar almak, AI cevaplarını duymak isteseler gidip kendileri sorarlardı, muhtemelen mesajın banlanacak.

103.5 kilodan 81 kiloya düştüm şuan hedefim 72 koşu hiç yapmadım.

AI cevapları kopyalayıp yapıştırmak yasak. Zaten burada insanların amacı gerçek fikirler duyup gerçek cevaplar almak, AI cevaplarını duymak isteseler gidip kendileri sorarlardı, muhtemelen mesajın banlanacak.

AI değil aga AI ile iş görmekten beynim yandı.

Atam nasıl yaptınız.
Öncelikle sana şunu söyleyeyim en önemlisi bu işin beslenme. 103.5 tan 97 ye inene kadar spor salonunda geçti. Onun haricinde ise tamamen dışarıda yaptım. Öncelikle bir diyet listesi hazırlaman gerekli protein karbonhidrat ve yağ dengeli şekilde. Ben 97 den 93 e kadar kendi diyetim ile ilerledim 93 ten 81 e kadar da online koçluk aldığım kişinin diyet programı ile ilerledim sana da öneririm. Şimdi günde 90 dakika yürüyüş yap fazla yapma metabolizma hızın yavaşlar. Onun harici günlük kalori ihtiyacımın tamamını neredeyse yemekle dolduruyordum 90 dakika yürüyüşün açığı ile de kilo verdim.

Gündelik hayatımda bu arkadaştan daha kilolu insanlarla tanıştım ve işlerini çözmelerine yardım bunun dışında kendimde 3,5 yıldır spor yapıyorum ve kilo işinde kötü pek çok insana yardımcı oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…