furkanss1151 Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #11 programdan bahsettim bi günde fazla mı hareket oldu acaba diye. ayrıca bacagı ayrı günde yaptıgım icin o günde dinlenme gibi bişey oluyor zaten
programdan bahsettim bi günde fazla mı hareket oldu acaba diye. ayrıca bacagı ayrı günde yaptıgım icin o günde dinlenme gibi bişey oluyor zaten
MadaKafa Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #12 furkanss1151 dedi: programdan bahsettim bi günde fazla mı hareket oldu acaba diye. ayrıca bacagı ayrı günde yaptıgım icin o günde dinlenme gibi bişey oluyor zaten Genişletmek için tıkla... gayet ideal itiş günleri biraz fazla gibi oluyor sadece göğüs omuz arka ol ama bende aynı kullanıyorum çekişte ise sırt ön kol günü zaten yorucu oldugu için bi sorun olacagını sanmıyorum
furkanss1151 dedi: programdan bahsettim bi günde fazla mı hareket oldu acaba diye. ayrıca bacagı ayrı günde yaptıgım icin o günde dinlenme gibi bişey oluyor zaten Genişletmek için tıkla... gayet ideal itiş günleri biraz fazla gibi oluyor sadece göğüs omuz arka ol ama bende aynı kullanıyorum çekişte ise sırt ön kol günü zaten yorucu oldugu için bi sorun olacagını sanmıyorum