emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 5 Temmuz 2022 #21 Fonksiyonlar dedi: Şu ana kadar hiç sıkıntı çektiniz mi veya yaptırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Dostum konunun tarihine bakar mısın ?
Fonksiyonlar dedi: Şu ana kadar hiç sıkıntı çektiniz mi veya yaptırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Dostum konunun tarihine bakar mısın ?
Fonksiyonlar Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Temmuz 2022 #22 emregunel0 dedi: Dostum konunun tarihine bakar mısın ? Genişletmek için tıkla... Baktım da adam hala aktif biri. Konuyla alakalı sordum.
emregunel0 dedi: Dostum konunun tarihine bakar mısın ? Genişletmek için tıkla... Baktım da adam hala aktif biri. Konuyla alakalı sordum.
Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 5 Temmuz 2022 #23 Diş konusu gelişen teknoloji ile pek dert değil. Yani öncelikle endişelenme. Ama dişçiye gitsen iyi olur.
Diş konusu gelişen teknoloji ile pek dert değil. Yani öncelikle endişelenme. Ama dişçiye gitsen iyi olur.
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #24 Fonksiyonlar dedi: Şu ana kadar hiç sıkıntı çektiniz mi veya yaptırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Ben 1 yıldır günde 2 kere fırçalıyorum, ağrı falan olmadı hiç. Walter H. White dedi: 1 ay fırçalamadan nasıl dayanabiliyorsun anlamıyorum, günde 2 kere fırçalamadan gece uyuyamam. Endişeleneyim mi diye soruyor bir de, vakit kaybetmeden doktora git. Genişletmek için tıkla... Gel bunu karantinada günde 8 saat oyun oynayan obez bir çocuğa anlat Konu 1.5 yıllık arkadaşlar
Fonksiyonlar dedi: Şu ana kadar hiç sıkıntı çektiniz mi veya yaptırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Ben 1 yıldır günde 2 kere fırçalıyorum, ağrı falan olmadı hiç. Walter H. White dedi: 1 ay fırçalamadan nasıl dayanabiliyorsun anlamıyorum, günde 2 kere fırçalamadan gece uyuyamam. Endişeleneyim mi diye soruyor bir de, vakit kaybetmeden doktora git. Genişletmek için tıkla... Gel bunu karantinada günde 8 saat oyun oynayan obez bir çocuğa anlat Konu 1.5 yıllık arkadaşlar