15 yaşında altyapıya girmek mümkün mü?

Ethn0siDe

Centipat
Daha fazla  
15 yaşındayım, 7-8 belki de 6 yaşımdan beridir futbol oynarım neredeyse 2 sene falan da eğitim gördüm. Önceden defanstım sonra kaleci oldum. Bence yaşıma göre çok da iyiyim, hocalar falan herkes öyle söylüyor, bir şekilde altyapıya girmem mümkün mü? Zamanında çok zeki ben altyapı seçmelerine katılmayı reddetti de

Elbette girebilirsin ama yaşadığın ile bağlı bir takımda oynarsın eğer bir takıma girmek istiyorsan şimdiden deneme antrenmanlarına katıl yada kulüp ile görüş başka bir sorun olursa söyle aktif olarak amatör bir kulüpte oynuyorum

Hangi kulüpte oynuyorsunuz ve isminiz nedir hocam eğer isterseniz paylaşabilir misiniz? Ben de 14 yaşındayım sormak istediklerim var.

Hangi kulüpte oynuyorsunuz ve isminiz nedir hocam eğer isterseniz paylaşabilir misiniz? Ben de 14 yaşındayım sormak istediklerim var.
Adıyaman Saray Spor' da oynuyorum hocam İsmim Sefa ama güvenlik gereği soyadımı söyliyemem hocam istediğin soruyu sorabilirsin

Benim bir tane arkadaş kulüpte oynuyor kendisi dedi ki ortalama bir kulübe gir orda geliştir kendini sonra daha iyi yerlere girersin dedi. Nasıl fikir sizce?

Benim bir tane arkadaş kulüpte oynuyor kendisi dedi ki ortalama bir kulübe gir orda geliştir kendini sonra daha iyi yerlere girersin dedi. Nasıl fikir sizce?
Ortalama kulüp yaşadığın ile bağlı eğer ilin takımı zengin ve köklü bir takım ise en kötü 1.ligde oynarsın ama senin gelişiminde her türlü çok önemli benim babam polis memuru olduğu için farklı illerde takımlara girme şansım oluyor

Adana'da yaşıyorum, arkadaş büyükşehir belediyespor'da oynuyor. Onun da arkadaşları Seyhan belediyespor'u önermişler. Çok da iyi bir takım değil, ama iyi bir takım benim için fazla olur diye.

Adana'da yaşıyorum, arkadaş büyükşehir belediyespor'da oynuyor. Onun da arkadaşları seyhan belediyespor'u önermişler. Çok da iyi bir takım değil, ama iyi bir takım benim için fazla olur diye.

Belediyenin borcu az ise güzel turnuvalara katılırsınız sağlam bir destek görürsünüz ama bu tamamen kulüp başkanın istek ve arz dilekçelerine bağlı ayrıyeten bu takımlarda oyuncu sayısı fazla bol bol bireysel antrenman yapın kendinizi geliştirmek için ama hocam hiç yoktan bir takıma girin boş takımsız durmaktan iyidir Adana da yaşıyorsunuz üstelik çok kolay keşfedilme şansın var yaşadığım ildeki takımlarda ki oyuncular bölgesel turnuvalarda sadece Adana da maç yapmak istiyor keşfedilmek için.

Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.

Bu kulüplerde oynamak paralı mı?

Son düzenleme:
Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.

Bu kulüplerde oynamak paralı mı?
Yani kulübe bağlı bütçesi yüksek ise para almaz aksine size prim verir fakat bütçe toplayamayan bir kulüp ise aidat alır aylık genelde 300-500 tl arasında oluyor aidat fiyatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…