15 yaşında altyapıya girmek mümkün mü?

Numaralarını biliyor iseniz haber vermeniz daha iyi olur eğer bilmiyor iseniz de sıkıntı yok herhangi bir velin ile veya tek başına git deneme antrenmanına katılmak istediğini söyle sahaya alıp deneyeceklerdir seni
Şimdilik son soru, bu kulüp sahaları suni çim mi (halı saha gibi mı) çim mi? Tekrar kusura bakma çok soru sordum bilmediğim için.

Mevkin ne kaleci veya stoper isen acayip sırıtmadıkça hiçbir şey olmaz.
Orta saha oynamayı düşünüyorum. İdeal kiloma ulaşmaya çalışırken bir yandan kondisyon, bilek çabukluğu ve top sürme, kontrol gibi antrenmanlar yapmayı düşünüyorum. (girsem bile devam edecem de)

Mevkin ne kaleci veya stoper isen acayip sırıtmadıkça hiçbir şey olmaz.
Orta saha da sahada en çok koşan mevki değil mi?

Orta saha oynamayı düşünüyorum. İdeal kiloma ulaşmaya çalışırken bir yandan kondisyon, bilek çabukluğu ve top sürme, kontrol gibi antrenmanlar yapmayı düşünüyorum. (girsem bile devam edeceğim de)

Orta saha da sahada en çok koşan mevki değil mi?

Orta saha oynayacaksanız diyete devam ama futbol kulubüyle konuşun ve yazılın, oyun dizilişine göre değişir ama en çok koşan mevki kanatlar ve beklerdir öneri olarak da paslarınızı geliştirin orta sahalarda pas dağıtımı ve oyun kurma çok ön planda çevre kontrolü ile birlikte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı