15 yaşında altyapıya girmek mümkün mü?

Şimdilik son soru, bu kulüp sahaları suni çim mi (halı saha gibi mı) çim mi? Tekrar kusura bakma çok soru sordum bilmediğim için.

Kıyafet çok farkediyor mu yoksa idare edecek bir şort ile tişört gibi bir şey giysem de oluyor mu? Tavsiyeniz nedir?
İdarelik eşofmanınız ile gidin hocam onlar sizi kabul eder ise size antrenman forması verecektir

İdarelik eşofmanınız ile gidin hocam onlar sizi kabul eder ise size antrenman forması verecektir
Benim fazla kilom var, anlık olarak da düzenli bir diyetteyim. Sence ideal kiloya ulaşana kadar beklemeli miyim?

Benim fazla kilom var, anlık olarak da düzenli bir diyetteyim. Sence ideal kiloya ulaşana kadar beklemeli miyim?

Mevkin ne kaleci veya stoper isen acayip sırıtmadıkça hiçbir şey olmaz.

Orta saha oynamayı düşünüyorum. İdeal kiloma ulaşmaya çalışırken bir yandan kondisyon, bilek çabukluğu ve top sürme, kontrol gibi antrenmanlar yapmayı düşünüyorum. (girsem bile devam edecem de)

Orta saha da sahada en çok koşan mevki değil mi?

Orta saha oynayacaksanız diyete devam ama futbol kulubüyle konuşun ve yazılın, oyun dizilişine göre değişir ama en çok koşan mevki kanatlar ve beklerdir öneri olarak da paslarınızı geliştirin orta sahalarda pas dağıtımı ve oyun kurma çok ön planda çevre kontrolü ile birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…