3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 19 Mayıs 2022 #81 clarkberk dedi: Hocam biraz önce dediğim gibi sonsuza kadar kalmaktan korkuyorum, sizce mümkün mü. Genişletmek için tıkla... Daha iyi işte. Bu dünya yaşanılacak yer değil bence. Hep kahır hep çile. Çile bülbülüm çile.
clarkberk dedi: Hocam biraz önce dediğim gibi sonsuza kadar kalmaktan korkuyorum, sizce mümkün mü. Genişletmek için tıkla... Daha iyi işte. Bu dünya yaşanılacak yer değil bence. Hep kahır hep çile. Çile bülbülüm çile.
clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 960 Çözümler 10 19 Mayıs 2022 #82 Shoot dedi: Ruh diye bir şey yok yani bedeninden ayrılamaz olmayan bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anladınız galiba, astral seyahatten bahsetmiyorum, lucid rüyadan uyanamamaktan bahsediyorum.
Shoot dedi: Ruh diye bir şey yok yani bedeninden ayrılamaz olmayan bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anladınız galiba, astral seyahatten bahsetmiyorum, lucid rüyadan uyanamamaktan bahsediyorum.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.276 Makaleler 2 Çözümler 11 19 Mayıs 2022 #83 Shoot dedi: Ruh diye bir şey yok yani bedeninden ayrılamaz olmayan bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam bana da saçma geliyor ruh olayları falan ama, Her insanda ruh olmasaydı, herkes aynı olmaz mıydı? Herkese kişiliği katan, ruh değil midir?
Shoot dedi: Ruh diye bir şey yok yani bedeninden ayrılamaz olmayan bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam bana da saçma geliyor ruh olayları falan ama, Her insanda ruh olmasaydı, herkes aynı olmaz mıydı? Herkese kişiliği katan, ruh değil midir?
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 19 Mayıs 2022 #84 clarkberk dedi: Hocam yanlış anladınız galiba, astral seyahatten bahsetmiyorum, lucid rüyadan uyanamamaktan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Lucid rüyadan uyanırsın ama alışırsan sürekli orada takılmak istersin. Ben mesleğim gereği hafta da en az 2-3 kez yapıyorum. Forse dedi: Hocam bana da saçma geliyor ruh olayları falan ama, Her insanda ruh olmasaydı, herkes aynı olmaz mıydı? Herkese kişiliği katan, ruh değil midir? Genişletmek için tıkla... Senin kişiliğini belirleyen genler ve çevredir. Ruh sadece seni oynatan enerjidir bence, belki de üst akıl.
clarkberk dedi: Hocam yanlış anladınız galiba, astral seyahatten bahsetmiyorum, lucid rüyadan uyanamamaktan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Lucid rüyadan uyanırsın ama alışırsan sürekli orada takılmak istersin. Ben mesleğim gereği hafta da en az 2-3 kez yapıyorum. Forse dedi: Hocam bana da saçma geliyor ruh olayları falan ama, Her insanda ruh olmasaydı, herkes aynı olmaz mıydı? Herkese kişiliği katan, ruh değil midir? Genişletmek için tıkla... Senin kişiliğini belirleyen genler ve çevredir. Ruh sadece seni oynatan enerjidir bence, belki de üst akıl.
S Shoot Picopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mayıs 2022 #85 clarkberk dedi: Hocam yanlış anladınız galiba, astral seyahatten bahsetmiyorum, lucid rüyadan uyanamamaktan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Burdan bakabilirsin , Lüsid rüya - Vikipedi . Forse dedi: Hocam bana da saçma geliyor ruh olayları falan ama, Her insanda ruh olmasaydı, herkes aynı olmaz mıydı? Herkese kişiliği katan, ruh değil midir? Genişletmek için tıkla... Değildir .
clarkberk dedi: Hocam yanlış anladınız galiba, astral seyahatten bahsetmiyorum, lucid rüyadan uyanamamaktan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Burdan bakabilirsin , Lüsid rüya - Vikipedi . Forse dedi: Hocam bana da saçma geliyor ruh olayları falan ama, Her insanda ruh olmasaydı, herkes aynı olmaz mıydı? Herkese kişiliği katan, ruh değil midir? Genişletmek için tıkla... Değildir .
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.656 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #86 Elementor dedi: Hatta deneyimin olmadığı için bu yaşta önermiyorum. Genişletmek için tıkla... 20 yaşına geldiğinde deneyimli mi olucak?
Elementor dedi: Hatta deneyimin olmadığı için bu yaşta önermiyorum. Genişletmek için tıkla... 20 yaşına geldiğinde deneyimli mi olucak?
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.276 Makaleler 2 Çözümler 11 19 Mayıs 2022 #87 clarkberk dedi: Hocam yanlış anladınız galiba, astral seyahatten bahsetmiyorum, lucid rüyadan uyanamamaktan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Lucid rüyadan uyanamama durumu yoktur. Uyanamazsanız ya ölürsünüz ya da uyku felci ile uyanırsınız.
clarkberk dedi: Hocam yanlış anladınız galiba, astral seyahatten bahsetmiyorum, lucid rüyadan uyanamamaktan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Lucid rüyadan uyanamama durumu yoktur. Uyanamazsanız ya ölürsünüz ya da uyku felci ile uyanırsınız.
clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 960 Çözümler 10 19 Mayıs 2022 #88 Shoot dedi: Burdan bakabilirsin , Lüsid rüya - Vikipedi . Genişletmek için tıkla... Sorumun cevabı yok. Forse dedi: Lucid rüyadan uyanamama durumu yoktur. Uyanamazsanız ya ölürsünüz ya da uyku felci ile uyanırsınız. Genişletmek için tıkla... Ölürsünüz mü? Hocam korkutmayın beni birazdan uyuyacağım.
Shoot dedi: Burdan bakabilirsin , Lüsid rüya - Vikipedi . Genişletmek için tıkla... Sorumun cevabı yok. Forse dedi: Lucid rüyadan uyanamama durumu yoktur. Uyanamazsanız ya ölürsünüz ya da uyku felci ile uyanırsınız. Genişletmek için tıkla... Ölürsünüz mü? Hocam korkutmayın beni birazdan uyuyacağım.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.276 Makaleler 2 Çözümler 11 19 Mayıs 2022 #89 clarkberk dedi: Sorumun cevabı yok. Ölürsünüz mü? Hocam korkutmayın beni birazdan uyuyacağım. Genişletmek için tıkla... Uyurken sabaha uyanamama tabii vardır. Daha yeni duyduğunuza göre demek ki çok nadir rastlanılan bir durum. Beynimiz bu gibi olaylara hazırlıklıdır.
clarkberk dedi: Sorumun cevabı yok. Ölürsünüz mü? Hocam korkutmayın beni birazdan uyuyacağım. Genişletmek için tıkla... Uyurken sabaha uyanamama tabii vardır. Daha yeni duyduğunuza göre demek ki çok nadir rastlanılan bir durum. Beynimiz bu gibi olaylara hazırlıklıdır.
Feller757 Decapat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 147 Çözümler 1 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2022 #90 Beyler astral seyahatle hacca gittim kabul olur mu?