15 yaşında banka kartı nasıl alınır?

Katılmıyorum Papara'dan da kötü nasıl kötü derseniz 18 yaş altı ilk imza programı kötü düz normal hesap kartı bir de IBAN veriyorlar o kadar onun harici mobilden bir fatura bile ödemek istesen dahi işlem yetkin yok kısıtlama deyip atıyor çok kötü ilk imza programı bende var kullanmıyorum o bankayı çok kötü.

Hocam fikirleriniz aynı mı şu an hala aynı mı düşünüyorsunuz? Ben hangi bankadan açmalıyım sizce?

Benim fikrim velin bir hesap açsın ve senin telefon ve mail söylesin en rahat çözümü bu.
Limit vs derdin olmaz her şeyi yaparsın.

Benim fikrim velin bir hesap açsın ve senin telefon ve mail söylesin en rahat çözümü bu.
Limit vs derdin olmaz her şeyi yaparsın.

Hocam şimdi Papara'daki bu olaylardan sonra vazgeçtim. Başka bir bankaya geçmek istiyorum ama 18 yaş altı olanaklar olarak en özgür banka hangisi siz neyi önerirsiniz?

Hocam şimdi Papara'daki bu olaylardan sonra vazgeçtim. Başka bir bankaya geçmek istiyorum ama 18 yaş altı olanaklar olarak en özgür banka hangisi siz neyi önerirsiniz?

18yaş altı özgür bir banka maalesef yok. İş Bankası olabilir fakat bir sürü kısıtlaması var.

18yaş altı özgür bir banka maalesef yok. İş Bankası olabilir fakat bir sürü kısıtlaması var.

Garanti Bankası veliyle beraber açıyor ama fotoğrafsız kimlik sıkıntı olabilir.

İş Bankası ve Yapı Kredi en iyileri gibi Akbank ing QNB TEB gibi bankalar pek umursamıyor gençleri gibi Kuveyt ziraat İş Bankası ve Yapı Kredi arasında kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı