15 yaşında basketbola başlanır mı?

Soulsun

Hectopat
Daha fazla  
Ben normalde eskiden baskete giden biriydim ama kendimce sebeplerden basketi bıraktım ve şimdi başlamak istiyorum. 1 gün oldu başlayalı ve eskiden istediğim şeyi "bir takımda oynamak" hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Nereden baksanız 9 veya 10 aydır oynamıyorum ama okulda falan beden dersinde basket kendimce oynuyorum. Aslında takımda 2010 2011 lilerle oynamam lazımken kimlikte 2009 Aralık doğumlu olduğum için 1 ay gibi kısa süreyle bunu kaçırdım (keşke böyle olmasaydı ama gerçeği değiştiremem). Bunun üzerinden düşündüm bayağı 191 cm boyum var kiloma biraz fazla 90 95 civarı dolaşıyor ve fiziksel olarak iyiyim dayanıklıyım ve kuvvetliyim. Uzun zaman geçse bile 1 saat aralıksız antrenman yapabildim (eskiden daha fazla ve hızlıydım) orta yavaştım bu antrenmanda ama o kadar süre sonra bile vücudum adapte olabilmişti yorgunluğum hemen geçiyordu. Eve enerjik dönüyordum ve kaslarım ne yorgundu ne de ağrıyordu. Bir yerden başlamayı istiyorum ve yarın yapacağım. En çok eksiğim kondisyonum ve kısa tükenişim onun dışında teknikler ve hakimiyet konusunda temelim var ve geliştirme antrenmanlarını çok kez yapıyordum o yüzden çoğu aklımda (bilmediklerim hakkında araştırma yapıyorum). 1 sene gibi bir süre koyuyorum kendime takıma girip 2009-2010 maçları için. Bunu da başaracağıma inanıyorum. Her şeyi göze alarak sizin fikirlerinizide göz önünde bulundurarak ne yapmalıyım?

Tabii ki başlanır. Aynı yaştayız bende dövüş sporlarına başlayacağım. Fiziksel açıdan sıkıntında yokmuş ve kafandada bitirmemişsin. Öyleyse neden yapamayasın? Kendinde inandığın için başarılı olacağına inanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı