MMORPG oyun önerisi

Rhanta

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar, F2P vey P2W olmasının bir önemi yok dövüş mekaniklerinin ve grafiklerin güzel olduğu için BDO tarzı MMORPG oyunu arıyorum. Bildiğiniz veya oynadığınız oyun var ise yazarsanız çok sevinirim.

Not: Silkroad - Metin2 - Knight - Rise Online - New World - Lost Ark - Throne & Liberty - Albion Online - Wuthering Wawes - Genshin Impact hariç.

Final Fantasy 14 bu işin zirvesidir. Aylık abonelik sistemi ve oyunun kendi ücreti olsa da ücretsiz deneme sürümü size 70 level cap olacak şekilde neredeyse sınırsız içeriğini sunuyor. Bu da karar vermeden önce ortalama 200-300 saatlik dolu dolu içerik sunar size.

Eğer ben PvP hastasıyım diyorsanız da Guild Wars 2 oynayın, yine çok beğendiğim bir MMORPG ancak PvE içerikleri kesinlikle FF14'ün yanından geçemez.

Bir de yılların efsanesi WoW var ama benim pek bir WoW tecrübem olmadığı için net bir yorum yapamam. FF14 ve GW2'de binlerce saatim var.

WoW iyi ancak BDO'daki gibi grafikler falan yok videolarda görebilirsin.

Ayrıca biraz maliyeti yüksek başlarken. Deneme için yükleyim 20 levela kadar oynayabilirsin ücretsiz.

FF14.
Yavaş yavaş içeriği sindirirek oynayın. Ücretsiz versiyonla başlayın, ana oyun + 2 ek paket var, bunları tüketmeniz zaten 300 saat alır. Başlarda dövüş mekanikleri olarak açmaz ama ilerde yeni yeteneklerle güzel hale geliyor.
Güzel bir free company(guild/clan) bulunursanız güzel oluyor. Hala 2013'de girdiğim free company'deyim. Her ek paket çıkmadan önce 2 ay, her ek paket çıkınca 2 ay falan oynuyorum hala.

Kardeşim sana tavsiyem MMORPG'den uzak dur. Hayat söndüren oyunlar bunlar. Zaman çok değerli. Sana hikayeli üst segment oyunlar öneriyorum. Oyun bitince silebileceğin oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı