15 yaşında çalışacak iş önerisi

Yaşından dolayı mı 400?

İşletmeden işletmeye degisir ama yaştan degil is tecrübesine göre olabilir ya da yaşadığı yere bağlı ilk girişte 400 civari verirler ilerleyen zamanda degisir.

Asla orginazyon veya düğün salonunda çalışma onlar genelde yalan söyleyerek eleman bulur işler sadece 3-5 gün hafif diğer türlü Full dolu. Yazdığım yazı sadece 15 yaşında olduğun ve uygun olmadığı için değil Allah hayatın boyunca bunların eline düşürmesin seni. Organizasyon ve düğün salonlarında çalışmanın özeti aşağıda
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Berber sanayi elektrikçi olabilir.

Berber gayet uygundur.

Berber sanayi olarak degilde senin yapmak istediğin iş nedir belki aşçı olmak istersin belki berber o istegine gore is bulamaya çalıs.

Bilgisayar toplamayı, ekran kartı ve laptop söküp-takmayı biliyor musunuz. Bir de temel elektronik bilginiz var mı?

Temel elektronik bilgisi dediğim amper nedir, volt nedir, watt nedir gibisinden basit şeyler. Bilgisayar toplamak zaten kolay, ekran kartıyla laptop açma muhabbeti de internetten öğrenilecek şeyler. Bu yaştaki çocuk bilmese bile hızlıca öğretilir, eğer kendine bu konuda güveniyorsa yarın kendisine uygun bir yer bakabilirim.

15 yaşında sanmıyorum.

Bazen yaşın yetmediği yerlerde bilgi yetiyor belki 4 yıllık ustadan bile iyi iş yapabilir el becerisine bağlı hiç yapmasına gerek yok el becerisi varsa hemen öğrenir ve ustadan iyi iş yapabilir.

Temel elektronik bilgisi dediğim amper nedir, volt nedir, watt nedir gibisinden basit şeyler. Bilgisayar toplamak zaten kolay, ekran kartıyla laptop açma muhabbeti de internetten öğrenilecek şeyler. Bu yaştaki çocuk bilmese bile hızlıca öğretilir, eğer kendine bu konuda güveniyorsa yarın kendisine uygun bir yer bakabilirim.
Hocam o kadar basit değil ki. Şahsen ben daha önce bilgisayarcıda çalıştım. Binlerce liralık ürünlere öyle rastgele dokunulmaz.

Bazen yaşın yetmediği yerlerde bilgi yetiyor belki 4 yıllık ustadan bile iyi iş yapabilir el becerisine bağlı hiç yapmasına gerek yok el becerisi varsa hemen öğrenir ve ustadan iyi iş yapabilir.
Ama sevmediği ve ilgisi olmadığı işi yapmaya çalışırsa biyere gelmek cok zor olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı