Bu video ile spora başladım. Calisthenic emek ve zaman isteyen bir spor sen kanı hızlı akan ve hemen sonuç görmek isteyen biri gibi geldin. 1 ay kadar yapıp salona yazıldım ben 16 yaşındayım. Görece iyi sayılacak bir vücudum var 4 aydır salondayım geçmişim tabii ki vardı.
Şu an cut başlıyorum bakalım nasıl olacak.
En azından yaza kadar biraz iyi birşey olmaya çalışıyorum düzenli olarak BMB kilo aldırıcı kullanmaya başlıcam yarın.Haziranda da evimin yakınındaki spor salonuna yazılıcam amacım yazılana kadar iyi birşey yapmak çünkü aldığım kilonun sadece göbeğe gitmesini hiç istemiyorum.
En azından yaza kadar biraz iyi bir şey olmaya çalışıyorum düzenli olarak bmb kilo aldırıcı kullanmaya başlayacağım yarın. Haziran'da da evimin yakınındaki spor salonuna yazılacağım amacım yazılana kadar iyi bir şey yapmak çünkü aldığım kilonun sadece göbeğe gitmesini hiç istemiyorum.
Arkadaşın dediği gibi calisthenics zaman ve emek isteyen bir iş kendini belli bir aralığa sıkıştırırsan gelişmenden yüksek ihtimal memnun kalmiyacaksın he gücünde gözle görülür bir artış olur ama diğer isteklerin karşılanırmı bilemem bu işler sabır ve emek işi bonkör bir spor yoksa bu sporlar karşılığını herzmaan verir.
Arkadaşın dediği gibi calisthenics zaman ve emek isteyen bir iş kendini belli bir aralığa sıkıştırırsan gelişmenden yüksek ihtimal memnun kalmiyacaksın he gücünde gözle görülür bir artış olur ama diğer isteklerin karşılanırmı bilemem bu işler sabır ve emek işi bonkör bir spor yoksa bu sporlar karşılığını herzmaan verir.
Güç artışı da en çok istediğim şeylerden birisi buda olur diye umuyorum. Ayrıca bazıları antrenmanı 1 gün yapıp 1 gün dinlenmiş sizce öyle mi olmalı yoksa hergün mü?