15 yaşında futbola başlanır mı?

ghostxwm

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar çocukluğumdan beri bir kulüpte futbolcu olmak için hayaller kurdum. Sokaklarda mahallede çok top oynadım benim beraber oynadığım arkadaşlarimdan biri kulüpte oynuyor ondan daha iyi oynuyordum ama bir türlü altyapı ya da futbol okuluna girmedim. Bu yıl 2 aylığına Adana demirspor futbol okuluna gittim sonra ayrıldım. Şu an tekrar bir kulübe gitmek istiyorum akrabalarım bile sen neden sürekli top oynamak istiyorsun aklın fikrin futbolda diyor. Futbolun kurallarındanda anlıyorum yaşım 15 sizce ne yapmalıyım? Çok istiyorum futbolcu olmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bir şey için geç değil. Erkek olmama rağmen futboldan nefret ederim ama sizin başaracağınıza gönülden inanıyorum.

Arkadaşlar çocukluğumdan beri bir kulüpte futbolcu olmak için hayaller kurdum. Sokaklarda mahallede çok top oynadım benim beraber oynadığım arkadaşlarimdan biri kulüpte oynuyor ondan daha iyi oynuyordum ama bir türlü altyapı ya da futbol okuluna girmedim. Bu yıl 2 aylığına Adana demirspor futbol okuluna gittim sonra ayrıldım. Şu an tekrar bir kulübe gitmek istiyorum akrabalarım bile sen neden sürekli top oynamak istiyorsun aklın fikrin futbolda diyor. Futbolun kurallarındanda anlıyorum yaşım 15 sizce ne yapmalıyım? Çok istiyorum futbolcu olmak.

Bende 15 yaşındayım bende başladım klübe istersen başlayabilirsin.

Eğer bir şeyi yapmak istiyorsan düşünmeden başla, bunun için çalış. Eğer tereddüt edersen ileride keşke bunu deneseydim diyeceksin. O yüzden dene pişman olmazsın. İleride futbolcu olmayı çok istiyordum ama denemedim, keşke deneseydim demek mi istiyorsun yoksa çocukluğumda futbolcu olmak için çabaladım mı demek istiyorsun. Bugün sana laf söyleyen akrabaların emin ol hayatının bir noktasında senin için bir önem arz etmeyecek. Birisi ile kan bağın olması onun lafının doğru olduğu anlamına gelmez. O yüzden hayallerinizden koşun hocam, sonra benim gibi çok pişman olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı