15 yaşında göz altında tüy çıkması

Tedmosby5

Decapat
Merhaba arkadaşlar 15 yaşındayım ve ailemde hiç kimsede olmamasına rağmen gözümün altında yoğun derecede siyah tüyler var. Makineyle alıyordum önceden ama çok belli oluyolar. Bu durum beni bayağı rahatsız ediyor ağda yapmalı mıyım? Sertleşme gibi bir durum olur mu acaba? Bir bilgisi olan var mı veya tüy sarartıcıyla sarartsam artış olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen hocam aldıktan sonra yüzüne bir şey uyguluyor musun peki. Hocam azalma oldu mu bir de.

Vallahi hocam ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. gayet memnunum ağdadan sonra içinden bir güzel kokan mendil çıkıyor yağlı böyle o çok rahatlatıyor azalma oldu. Bildiğin yanağımda sakal vardı. önceden şu an pürüzsüz 2 hafta önce yaptım şu an 1 tane bile kıl yok tavsiyemdir alın kullanın hem de ucuz 2 paket alın dursun. 😀

Vallahi hocam ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum ağdadan sonra içinden bir güzel kokan mendil çıkıyor yağlı böyle o çok rahatlatıyor azalma oldu. Bildiğin yanağımda sakal vardı. Önceden şu an pürüzsüz 2 hafta önce yaptım şu an 1 tane bile kıl yok tavsiyemdir alın kullanın hem de ucuz 2 paket alın dursun. 😀

Deneyeceğim hocam teşekkürler.

Konu sahibinin tüy yazmasına mı cevap verenin makine ile "tüy" çoğaltmasına mı güleyim bilemedim. Makine ile alabilirsiniz. Lazer epilasyon kesin çözümdür yaptırabilirsiniz. Onun dışında isterseniz döner bıçağı ile kesin yine de "tüy" artışı olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı