15 yaşında internetten para kazanmak

Makaleler
51
Daha önce "15 yaşında nerelerde çalışılır?" diye bir konu açmıştım. Ancak koronavirüsten dolayı şu anda dışarıda çalışmam mümkün değil, o yüzden bende İnternet üzerinden para kazanmayı denemeye karar verdim. Hayalimdeki sistemi ve istediğim kişisel eşyaları çalışarak kendi param ile satın almak istiyorum. Ortalama düzeyde Photoshop bilgim var, bu bilgiler ile Yetenekli Freelancer Platformu'da insanlara Photoshop yaparak para kazanmayı hedefliyorum, sizce yapabilir miyim? Photoshop dışında İnternet'te para kazanmanın yolları var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Photoshop dışında logo ve tasarımcılık da para kazandırıyor. Onun dışında oyun sunucularında ülkenin başına geçip ülkeyi gerçek para karşılığında satabilirsin. Örneğin: Minecraft earthmc sunucusu.

Diğer Freelance işler dışında Youtube ya da makale yazarlığı var. Ama daha profesyonel kişiler daha ucuza ilan verince iş imkanınız yok oluyor.
Makale yazarlığı yapmakta kolay bir şey değil. Youtube için yorum yapamayacağım. Vergiler falan var onlarla uğraşmak zor iş. Kanal içeriği bulmak zor falan.

Banner tasarımı da az kazandırmıyor

Minecraft oynuyorum ama bundan para kazanıldığını ilk defa duydum, araştıracağım.

İnternetten para kazanmak zor. Bende bahsettiğin şeyi yapmak istiyorum ama orada yıllardır iş yapan ve memnun kalınan kişiler varken sana bana iş vermezler.
İnternetten gerçekten para kazanmak için bir hype yakalamak lazım veya reklam verebilmek için sermayen olması lazım. Bunlar dışında legal yolların hepsi zor.
Açıkçası bu yaşta ailenden biri seni bir yere sokmadıkça para kazanman çok zor. Her kazandırıyor diyene bakma.
Ailenin durumu yeterli ise kendi işini yap ve ders çalış.

Minecraft oynuyorum ama bundan para kazanıldığını ilk defa duydum, araştıracağım.

Şakayla karışık söyledim ama kendimi anlatamadım galiba. Böyle para kazanabileceğinizi düşünmüyorum bence araştırmayın. Ama olur da ülkenin başına geçerseniz yabancılar iyi para verir diye düşünüyorum. Ben de bu aralar nasıl para kazanırım derdindeyim.

Yazılım öğren, web site yapımı şu anda Freelancer iş olarak revaçta. Ben şu anda Android programlama, Oyun programlama öğreniyorum ayrıca üretiyorum. 2 Android uygulamam var ama sadece birini para amaçlı yazdım. Uygulama içeriğini anlatmayacağım ban yemek istemediğimden, ama şu ana kadar yaklaşık 150TL kazandım ama parayı çekebilmek için en az 200 olması gerek. Kısacası yazılım öğrenmek hem geleceğe hem şimdiye yatırım olabilir.

Bir şey daha, Foreks.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…