15 yaşında internetten para kazanmak

Hocam küçük paralar kazanmak istiyorsan üniversitelerin itiraf sayfalarına ödev yapabilirim diye mesaj atıp para kazanabilirsin genellikle geri dönüş oluyor.
Yok yok, gerek yok ona 😁 Küçük çaplı animasyonlar (resim hareketlendirme) ile az-çok para kazanmaya çalışıyorum.

Minecraft sunucusu açıp kodlama yaparak satış yapabilirsin VIP tarzı. Ama fazla emek ister sunucunun reklamı tutturmak vesaire. Fakat kodlama bilgin varsa Minecraft plugin paketi falan yapıp satabilirsin akılma başka bir şey gelmedi.

Daha önce "15 yaşında nerelerde çalışılır?" diye bir konu açmıştım. Ancak koronavirüsten dolayı şu anda dışarıda çalışmam mümkün değil, o yüzden bende İnternet üzerinden para kazanmayı denemeye karar verdim. Hayalimdeki sistemi ve istediğim kişisel eşyaları çalışarak kendi param ile satın almak istiyorum. Ortalama düzeyde Photoshop bilgim var, bu bilgiler ile Yetenekli Freelancer Platformu'da insanlara Photoshop yaparak para kazanmayı hedefliyorum, sizce yapabilir miyim? Photoshop dışında İnternet'te para kazanmanın yolları var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
internetten para kazanmak ciddi anlamda zor youtuber ol desen oda zor eğlendirmen gerekir. kazanırsanda 3 - 5 kazanırsın sistem dizecek kadar olacağını sanmam.

Nereden müşteri buluyorsun ve öğrenmesi ne kadar sürüyor?
Artık müşteri aramıyorum. Çalışma alanımı web sitesinden, web geliştirme olarak değiştirdim. Öğrenmenin bir süresi yok, çalışırken sürekli yeni şeyler öğreniyorsun. Bir proje yapacak düzeye 3 ay gibi bir sürede gelmiştim, yanlış hatırlamıyorsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı