Merhaba 15 yaşındayım bir yerde çalışmaya başladım. Sigortamı başlatılması için gereken tek bir belge kaldı işkur kayıt belgesi. Bu belgeyi tek başıma almaya gitsem veriyorlar mı yoksa bir velimin yanımda olması gerekiyor mudur?
Bankaya gitsen, hadi çocuğum top oynamaya diye usulca dışarı çıkartırlar. Öyle Papara hesapları ile maaş ödendiğini sanıyorsan yanılıyorsun. Veli / Vasi şart.
Bankaya gitsen, hadi çocuğum top oynamaya diye usulce dışarı çıkartırlar. Öyle Papara hesapları ile maaş ödendiğini sanıyorsan yanılıyorsun. veli/vasi şart.
İyi olmuş. Dikkatimi çekiyor sürekli 18 yaş altı çocukların işe girmek için debelendiğini görüyorum. İş dedikleri de iş olsa. Çocuk işgücü yaygınlaşmaya başlıyor, ne kadar döndürürsek o kadar kar.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
''Çocuklara okuyunca ne olacak eline ne geçecek kimse kıytırık bir belgeye sana o kadar maaş mı verir'' dedikleri için çoğunluk çalışayım da erkenden meslek öğreneyim veya para kazanıp istediklerimi alayım derdinde.
Çocuklara okuyunca ne olacak eline ne geçecek kimse kıytırık bir belgeye sana o kadar maaş mı verir dedikleri için çoğunluk çalışayım da erkenden meslek öğreneyim veya para kazanıp istediklerimi alayım derdinde.
Hiç gerek de yok aslında. Resmen halka tuzak kuruluyor. 15 milyon göçmen ne için geldi buraya? Ivır zıvır ucuz işgücü üretim işlerini onlar yapsın bizim vatandaşımız da başlarında dursun ( İşletmecisi, üretimcisi, finansçısı, mühendisi vs.)
Almanya'ya ilk göçen 1960'lı yıllardaki kuşak oraya ilk gittiğinde "Turkish Kebap" dükkanı açıp kısa yoldan köşe olmadı yanlış hatırlamıyorsam?
Madenlere yönlendirildiler ilk, oradan ağır metal sanayine, oradan da Otomotiv'e.
Çocuklara okuyunca ne olacak eline ne geçecek kimse kıytırık bir belgeye sana o kadar maaş mı verir dedikleri için çoğunluk çalışayım da erkenden meslek öğreneyim veya para kazanıp istediklerimi alayım derdinde.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Yazdığımı tekrar oku tekte anlamıyorsun sanırsam ben gençlere aşılanan bir sözü dile getirdim okumak bir şey kazandırmıyor o yaşta işe gir çalış demedim.
Yazdığımı tekrar oku tekte anlamıyorsun sanırsam ben gençlere aşılanan bir sözü dile getirdim okumak bir şey kazandırmıyor o yaşta işe gir çalış demedim.