15 yaşında kıllarımı almalı mıyım?

Birak iciyorm

Hectopat
Merhaba,
15 yaşındayım ve kıllarımdan aşırı tiksiniyorum. Fazla yok diyorlar ama ben sevmiyorum hijyene aşırı dikkat eden birisiyim. Her gün banyo yapıyorum bakımıma çok dikkat ediyorum. Kıllarımı almak istiyorum gelişim çağında alınır mı? (Erkeğin iyisini kılları belirler gibi mesajlar yazmazsanız sevinirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
15 yaşındayım ve kıllarımdan aşırı tiksiniyorum. Fazla yok diyorlar ama ben sevmiyorum hijyene aşırı dikkat eden birisiyim. Her gün banyo yapıyorum bakımıma çok dikkat ediyorum. Kıllarımı almak istiyorum gelişim çağında alınır mı? (erkeğin iyisini kılları belirler gibi mesajlar yazmazsanız sevinirim)

Alabilirsin sıkıntısı yok merak etme bende alıyordum yani küçükken.

Alınır ama tavsiyem bacaklara çok bulaşma. Kol kılları diğer vücut kılları içinde jilet kullanmanı önermem. Ağda makine veya tüy dökücü krem işini görür.

Merhaba,
15 yaşındayım ve kıllarımdan aşırı tiksiniyorum. Fazla yok diyorlar ama ben sevmiyorum hijyene aşırı dikkat eden birisiyim. Her gün banyo yapıyorum bakımıma çok dikkat ediyorum. Kıllarımı almak istiyorum gelişim çağında alınır mı? (erkeğin iyisini kılları belirler gibi mesajlar yazmazsanız sevinirim)

Ben bıyığımı ve bacağımı 15 yaşındayken almaya başladım şu an 17 yaşımdayım bir sıkıntısını görmedim.

Kollarını ağdayla alabilirsin internette gördüğüm kadarıyla aldıktan hemen sonra tuz ve limon suyu karışımını kollara dökünce köklerini yakıyor ve artık tüylerin eskisine göre azaldığını okumuştum kendimde denedim eskisine göre daha az çıktı.

Hijyen bölgeleri dışı hiçbir kılımı almıyorum, gariptir, yüz dışında bir yerimde belirgin kıl yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı