15 yaşında Minecraft server açmak

Arkadaşım açtı 2-3 ay uğraştı sonra 2 ay açık durdu arkadaşları harici kimse oynamıyordu sonra da kapattı.

Hocam açma paran boşa gider. Script geliştirmeyi bilmiyorsan oyuncuları bir süre sonra sıkar ve kimse oynamaz kapatmak zorunda kalırsın.
Heleki hazır script paketlerini hiç kullanma oyuncuları bayar.

Hocam çevreniz yoksa boşa gideceğini söyleyince öneri için teşekkürler deneyeceğim yine diyorsunuz. Sizce açmalı mıyım sorusunun bir anlamı kalıyor mu sizce?

Benim kitlem yok hocam ileriki zamanlarda onu da düşüneciğim ondan dolayi böyle bir şey dedim.

Discord sunucunda TikTok videoları çekerek adam topla biz böyle bir sunucu açıyoruz gibi videolar çek sunucuya ekleyeceğin şeyleri gösterirken.

Tamamdır sağ olun şimdiden başlicagim.

Hocam açma paran boşa gider. Script geliştirmeyi bilmiyorsan oyuncuları bir süre sonra sıkar ve kimse oynamaz kapatmak zorunda kalırsın.
Heleki hazır script paketlerini hiç kullanma oyuncuları bayar.

Script gelişterebiliyorum özgün içerikler kullanicam zaten

Minecraft sunucu işi bitti maalesef. Boşa para harcamış olursunuz. Benden söylemesi.

Minecraft sunucu işi bitti maalesef. Boşa para harcamış olursunuz. Benden söylemesi.

Bazı sunucularda MCPE oyuncuları aylık 1700 TL yatırıyor sunucuda maksimum 100 Online oluyor.

Discord sunucunda TikTok videoları çekerek adam topla biz böyle bir sunucu açıyoruz gibi videolar çek sunucuya ekleyeceğin şeyleri gösterirken.

Tamamdır teşekkürler.

Burada önemli olan 2 etken var: Sunucu kalitesi ve reklam. Sunucunuz kaliteli bile olsa güzel bir reklam yapmazsanız sunucuda çok az kişi aktif olur. Bu da iyi bir şey olmaz.

Düzenli olarak sunucuda eventler vs. reklam vs yapmak istiyorum zaten.

Sunucuyu açmadan önce reklamlarını yapmaya başla bellirli bir Minecraft kitlesi toplarsın.
Sunucu için gerekli olan scripleri ve mapleri hazırladıktan sonra çeşitli testler yapıp sunucu açılma tarihi verirsin. Sunucu açıldıktan sonra zaten diğer yazdığın scriptleri ""güncelleme"" başlığı altında sunucunda yayınlayabilirsin mantıklı olanı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…