Hocam çevreniz yoksa boşa gideceğini söyleyince öneri için teşekkürler deneyeceğim yine diyorsunuz. Sizce açmalı mıyım sorusunun bir anlamı kalıyor mu sizce?
Discord sunucunda TikTok videoları çekerek adam topla biz böyle bir sunucu açıyoruz gibi videolar çek sunucuya ekleyeceğin şeyleri gösterirken.
Sunucuya harcayabileceğiniz total bütçeniz ne kadar?Benim kitlem yok hocam ileriki zamanlarda onu da düşüneciğim ondan dolayi böyle bir şey dedim.
Tamamdır sağ olun şimdiden başlicagim.
Hocam açma paran boşa gider. Script geliştirmeyi bilmiyorsan oyuncuları bir süre sonra sıkar ve kimse oynamaz kapatmak zorunda kalırsın.
Heleki hazır script paketlerini hiç kullanma oyuncuları bayar.
Minecraft sunucu işi bitti maalesef. Boşa para harcamış olursunuz. Benden söylemesi.
Discord sunucunda TikTok videoları çekerek adam topla biz böyle bir sunucu açıyoruz gibi videolar çek sunucuya ekleyeceğin şeyleri gösterirken.
Burada önemli olan 2 etken var: Sunucu kalitesi ve reklam. Sunucunuz kaliteli bile olsa güzel bir reklam yapmazsanız sunucuda çok az kişi aktif olur. Bu da iyi bir şey olmaz.
Düzenli olarak sunucuda eventler vs. reklam vs yapmak istiyorum zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.