15 yaşında motor alınır mı?

Normal bisikletle turlamanız sizin için daha uygun. Zevkli de bisiklet açıkçası güzel rotalar bulursanız +65 km/h üzerinde bile gittiğiniz yerler olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam olimpiyatlarda 65 ile gidiyorlar yani o rakamlara ulaşmak imkansız ama zevkli olur yine de.

Evet bodrumda bir bisikletim var onu yaptırıp kullanayım o zaman 16ya kadar beklerim eğer hala istekliysem ehliyete yazılırım.

Evet bodrumda bir bisikletim var onu yaptırıp kullanayım o zaman 16ya kadar beklerim eğer hala istekliysem ehliyete yazılırım.

Gerçekten zaten hevesiniz varsa normal şehir içi trafik akışına uygun kullanırsanız motordan farkı kalmıyor bence şehir içi gerekli sürati yakalıyorsunuz, daha hızlı kullanmak isterseniz de yokuş aşağı rotalar tercih edebilirsiniz. Ben mesela köylere gidiyordum bir rota çizip bayağı 20 km falan inişli çıkışlı +70 kilometreyi gördüğümü biliyorum, tabii bisiklette bu tarz süratlerde daha dikkatli olmanız lazım lastik ince, böyle de gezinti planlayacaksanız en azından yanınızda ufak bir lastik tamir kiti olsun ki patlayınca köyde kalmayın

Hocam olimpiyatlarda 65 ile gidiyorlar yani o rakamlara ulaşmak imkansız ama zevkli olur yine de.
Şöyle yokuş aşağı durumdan bahsediyorum. Bacak gücünle çıkaramazsın zaten o hızı kolay kolay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…