Elektrikli bisiklet al.
Gereksiz pahalı geliyor.
Başlığı görünce baştan 2010 model motor alacaksın sandım. Meğer sen 2010 modelmişsin
Elektrikli bisiklet al.
Başlığı görünce baştan 2010 model motor alacaksın sandım. Meğer sen 2010 modelmişsin
Motorun masrafları, bakımlarıda pahalı gelir o zaman sanaGereksiz pahalı geliyor.
Normal bisikletle turlamanız sizin için daha uygun. Zevkli de bisiklet açıkçası güzel rotalar bulursanız +65 km/h üzerinde bile gittiğiniz yerler olacaktır.
Normal bisikletle turlamanız sizin için daha uygun. Zevkli de bisiklet açıkçası güzel rotalar bulursanız +65 km/h üzerinde bile gittiğiniz yerler olacaktır.
Evet bodrumda bir bisikletim var onu yaptırıp kullanayım o zaman 16ya kadar beklerim eğer hala istekliysem ehliyete yazılırım.
Şöyle yokuş aşağı durumdan bahsediyorum. Bacak gücünle çıkaramazsın zaten o hızı kolay kolayHocam olimpiyatlarda 65 ile gidiyorlar yani o rakamlara ulaşmak imkansız ama zevkli olur yine de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.