15 yaşında nasıl para kazanabilirim?

Teşekkür ederim. Bakacağım ikisine de.

Bu yaşta bugün başlayıp yarın kazanabileceğin işlerin olduğunu sanmıyorum. Yazılım öğren vs. yazan çok kişi olacaktır ama bu şekilde ancak geleceğe yatırım yapmış olursun.

Adobe Premiere Pro ve Photoshop öğrensem para kazanır mıyım yaşım 15?

Dostum selamlar, premiere ve after effects işleri ile ilgileniyorsan hala takıldığın yerlerde seve seve sonuna kadar yardımcı olmak isterim buranın sistemini tam bilmiyorum ancak mesaj atılıyorsa eğer ulaş bana.

Dostum selam, Premiere ve After Effects işleri ile ilgileniyorsan hala takıldığın yerlerde seve seve sonuna kadar yardımcı olmak isterim buranın sistemini tam bilmiyorum ancak mesaj atılıyorsa eğer ulaş bana.

Hayır öğrenmeye başlamadım bile çünkü öğrenip direk para kazanamazsın diyorlar şimdi ingilizcemi geliştirmek için çalışıyorum kodlama öğreneceğim sonra da İngilizce biliyorsanız bana İngilizce konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Ne yazık ki ingilizce bilmiyorum ancak sana video ve grafik tasarım konusunda ileri derecede yardımcı olabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…