15 yaşında nasıl para kazanabilirim?

Trendyol'da para kazanman isteğine göre değişir bazıları tişört baskılayıp satıyor bazıları kendi yapıyor bazıları al sat yapıyor. Öte yandan okullar arası turnuvalar eğer resmi ise retinge sahipsin demektir ilk önce kişisel turnuvalara katılıp kendini geliştirmen lazım en az 1400 retingin olmalı tabii lisansın var ise katılabilirsin. Ondan sonra kendinden emin isen paralı turnuvalara katılmalısın. Eğer ben risk almak istemiyorum diyor isen kendi kategorinde yarışıp daha az para kazanabilirsin.

Teşekkür ederim. Bakacağım ikisine de.

Herkese merhaba. Öncelikle yanlış temada konu açtıysam özür dilerim. Babam polis ve 20000₺ para kazanıyor. Ancak bu şartlarda benim de para kazanıp en azından kendi isteklerimi almam lazım diye düşünüyorum. Okulum Anadolu lisesi ve haftada iki gün ingilizceye gidiyorum. Yani yarı zamanlı iş pek uygun değil gibi. Kendim evde yapabileceğim yöntemler varsa soyler misiniz? Ayda en az 500 kazanmak isterim( yani size az ya da çok gelebilir küsurati takmayın 300 de olur 1000 de olur.). Zamanım az değil şimdiden teşekkürler.
Ayrıca 5 kişiyiz ve cidden babamdan para almaya gücüm yetmiyor. Yani istesem verir ama kötü duruma düşer. Amacim onu rahatlatmak sayılabilir.
Dostum selamlar, premiere ve after effects işleri ile ilgileniyorsan hala takıldığın yerlerde seve seve sonuna kadar yardımcı olmak isterim buranın sistemini tam bilmiyorum ancak mesaj atılıyorsa eğer ulaş bana.

Dostum selam, Premiere ve After Effects işleri ile ilgileniyorsan hala takıldığın yerlerde seve seve sonuna kadar yardımcı olmak isterim buranın sistemini tam bilmiyorum ancak mesaj atılıyorsa eğer ulaş bana.

Hayır öğrenmeye başlamadım bile çünkü öğrenip direk para kazanamazsın diyorlar şimdi ingilizcemi geliştirmek için çalışıyorum kodlama öğreneceğim sonra da İngilizce biliyorsanız bana İngilizce konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı