15 yaşında nasıl para kazanılır?

Sen de ömür boyu ya düşerse riskinin kölesisin. Kazık yiyeceksin, dolandırılacaksın, batacaksın, sermaye kaybedeceksin. İşte o zaman geldiğinde sen de bizi hatırla. Her şey o muhteşem beyninle ilerlemiyor bu dünyada. Biz salak mıyız da alım satım yapmıyoruz tüm gücümüzü sarf edip asgari ücret için çalışıyoruz? Tabii bu ülkede borsanın cıvkı çıktığı için her yatırım değerleniyor. Ama bir şeyi fark edemiyorsunuz. Sizin paranız aynı kalacak, Türk lirasındaki değer, kayba uğradığı için şişirilmiş bir paraya sahip olacaksınız. Yarın öbür gün yurt dışına gitmeye çalıştığınızda göreceksiniz nasıl uyuduğunuzu. Millet panter, biz salak olduğumuz için çalışıyoruz. Büyük ihtimalle senin, maaşlı çalışmanın ayrıcalıklarından haberin bile yoktur. Emin ol sen sadece paranın aynı kalmasını sağlıyorsun, para kazanmıyorsun.

Borsada alım satım yaptığımı kim söyledi? Bir ev 300 bin en kötü araba 50 bin sen bana maaşla çalışmanın ayrıcalıkları diyorsun.

Biz salak mıyız da alım satım yapmıyoruz tüm gücümüzü sarf edip asgari ücret için çalışıyoruz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı