AlyTheAtSlayer
Hectopat
Evde oyun yapmayı öğren Android'de. Reklamlar sana en az günlük bir 30TL verir.
O iş öyle olmuyor reis 6 ayda 40 TL kazandık sadece 2 kişi.
Evde oyun yapmayı öğren Android'de. Reklamlar sana en az günlük bir 30TL verir.
Sen de ömür boyu ya düşerse riskinin kölesisin. Kazık yiyeceksin, dolandırılacaksın, batacaksın, sermaye kaybedeceksin. İşte o zaman geldiğinde sen de bizi hatırla. Her şey o muhteşem beyninle ilerlemiyor bu dünyada. Biz salak mıyız da alım satım yapmıyoruz tüm gücümüzü sarf edip asgari ücret için çalışıyoruz? Tabii bu ülkede borsanın cıvkı çıktığı için her yatırım değerleniyor. Ama bir şeyi fark edemiyorsunuz. Sizin paranız aynı kalacak, Türk lirasındaki değer, kayba uğradığı için şişirilmiş bir paraya sahip olacaksınız. Yarın öbür gün yurt dışına gitmeye çalıştığınızda göreceksiniz nasıl uyuduğunuzu. Millet panter, biz salak olduğumuz için çalışıyoruz. Büyük ihtimalle senin, maaşlı çalışmanın ayrıcalıklarından haberin bile yoktur. Emin ol sen sadece paranın aynı kalmasını sağlıyorsun, para kazanmıyorsun.
Biz salak mıyız da alım satım yapmıyoruz tüm gücümüzü sarf edip asgari ücret için çalışıyoruz?
Katılıyorum.Coin işine girme. Sanayi gibi işler bul. Yazılım öğren. 2D yaptığın bir mobil oyun tutarsa reklamdan güzel para bile kazanırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.