15 yaşında nasıl para kazanılır?

• Konuyu başlatan mou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 261

mou

Centipat
Daha fazla  
15 yaşındayım ve para kazanmak istiyorum. Bununla ilgili tavsiyeleriniz var mı?

Şu an için zor ama gelecek için yatırım yap kendine sevdiğin alanlarda uzmanlaş.

Örnek alanlar:
Futbol.
Kodlama.
Editörlük.
Sosyal medya.
Grafik tasarım.
Ticaret.

Ben 15 yaşında boyum uzar mı diye düşünüyordum :) Genç arkadaşım para düşünüyor, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.

Çalış ve oku bence. Piyasa'nın içersinde çalış, dönerci restoran vs. Piyasayı anlarsan 25 yaşındaki halen üniversite bitirmeye çalışan abilerinden daha fazla bilgiye sahip olursun

Okuma hevesin yoksa açığa geç sağlam bir elektrikçiye çırak olarak gir. 20 yaşında usta olur kendi yerini açar çevreni de edinirsen paranın içinden geçersin erken yaşta.

Yapay zeka çok gelişti :) Kendini tamamen yapay zekaya kaptır. Neredeyse tüm yapay zeka araçlarını öğren. Eğer yapay zekayı araç olarak kullanacaksan da para kazanacaksın. Veya yapay zekayı topluluklara tanıtmak istersen de para kazanacaksın. Görsel üretimi olur, dil modelleri olur, video üretimi olur, oyun yapımına destek olan yapay zekalar olur. Kısacası insanlara çözüm olacak yapay zekalar kullan ve karşılığında para al. Türkiye'deki çoğu insan ChatGPT ve Gemini'dan başka bir yapay zeka bilmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı