Yaşım 15, hatta yuvarlak hesap 16 yap. Nerede iş bulabilirim? 2.el PC toplayıp 2.el PS4 almayı çok istiyorum ama nerede çalışabilirim? Malum pandemi de var, olmasa zaten restorantlarda garsonluk yaparım ama yok. O yüzden iş önerisi var mı?
İkinci el alım satıp mantıklı. CS:GO itemlerine yatırım yapabilirsiniz. 2 hafta önce aldığım item %100 zamlandı. Bilseydim 50 tane alırdım (yatırım tavsiyesi değildir). Ama eski bilgisayarları alıp temizleyip, geliştirip 200-300TL kar edebilirsiniz.
Bu kaçıncı konu bilmiyorum ama yine aynı şeyler yazılacak. Bilgisayarcıda çalışabilirsiniz, yazılım biliyorsanız yazılımla uğraşabilirsiniz, berberde veya kasapta çırak olarak çalışabilirsiniz vb. Farklı bir şeyler duyacağını sanmıyorum.
Yaptığınız tasarıma, kalitesine bağlı. Arkadaş bionluk.com'u önermiş o tarz sitelerden çokça var. Net bir kazanç söyleyemem. Şansınızı deneyebilirsiniz.
Yaptığınız tasarıma, kalitesine bağlı. Arkadaş bionluk.com'u önermiş o tarz sitelerden çokça var. Net bir kazanç söyleyemem. Şansınızı deneyebilirsiniz.