15 yaşında preworkout kullanılır mı?

Bana göre kreatin uzun kullanımda kel kalmaktan başka bir şey değildir. Ayrıca etkisini kısa sürede göstermeye başlıyor.

Bana göre kreatin uzun kullanımda kel kalmaktan başka bir şey değildir. Ayrıca etkisini kısa sürede göstermeye başlıyor.

Hocam 3aydır kreatin kullanıyorum günlük 5 gram bitince de kullanmayacağım ekstra olarak.

Zaten her gün 2gram kreatin alıyorum tozumun içinde mevcut ben onu 5E tamamlıyordum ekstra kreatin ile.
Gereksiz gelmeye başladı ve dediğiniz gibi kelleşme yapar
Genetikte varsa daha hızlı yapar 2'si de aynı yola çıkıyor millet bunu saptırıyor.

Dediğiniz gibi hocam vücut konusunda en başta gelen şey genetiktir. Genetik yapınız iyi değilse istediğiniz vücudu yapmak daha çok zaman alır. Siz yine de kreatinin dozunu düşürmeye ve faydasını görmediyseniz bırakmaya bakın.

Hocam vallahi faydası bence çok da görülecek bir şey değil tren gibi bir şey olması lazım farkı hissetmek için şahsen bana göre öyle.
Zamanında Proteinocean kreatini almıştım nişasta gibiydi Hardline aldım sonra o çok daha iyiydi o bitince bırakacağım temelli artık kafa yapayım değişti bu konuda sporu ne için yaptığımı unuttum.
Algıya kapıldım.

Hocam merhaba ben bir soru soracağım bir konu açtım ama kimse yardımcı olmadı siz bilgili birisinize benziyorsunuz rica etsem yardımcı olabilirmisiniz

Hocam merhaba ben bir soru soracağım bir konu açtım ama kimse yardımcı olmadı siz bilgili birisinize benziyorsunuz rica etsem yardımcı olabilir misiniz

Estağfurullah hocam yardımcı olmaya çalışırım

BCAA günlük protein ihtiyacını karşıladıktan sonra gereksiz bir supplemente dönüşüyor. Pre workout kilo verdirmeyi hızlandırmaz, kalori açığı ve beslenme kilo verdirir( içindeki kafein kilo vermek için çok yeterli olmaz). Günlük kafein ihtiyacını geçmediği sürece kalbe çok zarar vereceğini düşünmüyorum. Zaten Türkiye'deki prelerin içindeki uyarıcılar çok az düzeyde o kadarda zararı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…