Bana göre kreatin uzun kullanımda kel kalmaktan başka bir şey değildir. Ayrıca etkisini kısa sürede göstermeye başlıyor.
Dediğiniz gibi hocam vücut konusunda en başta gelen şey genetiktir. Genetik yapınız iyi değilse istediğiniz vücudu yapmak daha çok zaman alır. Siz yine de kreatinin dozunu düşürmeye ve faydasını görmediyseniz bırakmaya bakın.
Hocam merhaba ben bir soru soracağım bir konu açtım ama kimse yardımcı olmadı siz bilgili birisinize benziyorsunuz rica etsem yardımcı olabilirmisinizEğer amacınız kas yapmak yerine kilo vermekse kullanmanızı önermem. Onun yerine BCAA+ ve protein tozu yeterli olacaktır. Kilo vermenizi hızlandıracaktır preworkout özellikle kilolu insanlarda kalp çarpıntısı yapabiliyor ve kalp krizi riskini arttırıyor.
En sağlıklısı tabii ki böyle hocam ama protein tozu kullanmak zararlı değildir.
Hocam merhaba ben bir soru soracağım bir konu açtım ama kimse yardımcı olmadı siz bilgili birisinize benziyorsunuz rica etsem yardımcı olabilir misiniz![]()
Hocam çok sağolun yaEstağfurullah hocam yardımcı olmaya çalışırım![]()
Eğer amacınız kas yapmak yerine kilo vermekse kullanmanızı önermem. Onun yerine BCAA+ ve protein tozu yeterli olacaktır. Kilo vermenizi hızlandıracaktır preworkout özellikle kilolu insanlarda kalp çarpıntısı yapabiliyor ve kalp krizi riskini arttırıyor.
En sağlıklısı tabii ki böyle hocam ama protein tozu kullanmak zararlı değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.