15 yaşında ses kalınlaşmaması

Oguzhan37377

Hectopat
Daha fazla  
15 yaşındayım. Yaklaşık 2 yıldır ergenim, sesim önceden çok inceydi ama hiç sorun etmiyordum kalınlaşır diye ama yaklaşık 1 yıldır bu bana büyük sorun oldu. Sesim 7-8 yaşındaki çocukla aynı, fark yok hatta onların bile benim sesimden daha kalın olabilir sesleri ve ben de normal olarak anksiyete oldu bu. Dışarı çıkmıyorum, okulu açığa aldırdım dalga geçtikleri için, işe girmek istiyorum ama bu sesle ne yapacağım deyip utanıyorum, giremiyorum. Gelişir mi sizce daha? Babam yıllardır daha kalınlaşacak deyip duruyor ama tık yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalınlaşır, merak etme. En kötü Şehinşah gibi takılırsın.

Zamanla kalınlaşır hocam çok dert etmeyin.

Kişiden kişiye çok değişiyor bu. Benim 13 yaşımda borazan gibi sesim vardı, bazı arkadaşlarımın ise çok inceydi.

Zamanla bu durum düzelebilir, dert etmeyin bu kadar. Düzelmezsede işin pozitif yanından bakmayı deneyebilirsiniz. Benim de eskiden çok ince bir sesim vardı fakat karantina zamanında ergenliğe girdim. O zamanlar çok sinir bozucu geliyordu bu durum çünkü herkes bana uzaylı gibi davranıyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…