thebugrraa Picopat Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 977 Çözümler 4 19 Ocak 2025 #11 Zuux dedi: 1.77 74 kilo boyumdan tam (emin değilim ama bu civarlar 1-2 cm fazla veya azdır belki) Genişletmek için tıkla... Kral ben 175'e 65 kiloydum o halimle başlamştım. Bunun yaşla ilgisi yok kilonla boyun gayet orantılı. Hatta benim ulaşmak istedigim kilolar da senin kilondu. Her türlü gidebilirsin spor salonuna.
Zuux dedi: 1.77 74 kilo boyumdan tam (emin değilim ama bu civarlar 1-2 cm fazla veya azdır belki) Genişletmek için tıkla... Kral ben 175'e 65 kiloydum o halimle başlamştım. Bunun yaşla ilgisi yok kilonla boyun gayet orantılı. Hatta benim ulaşmak istedigim kilolar da senin kilondu. Her türlü gidebilirsin spor salonuna.
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.499 Çözümler 5 19 Ocak 2025 #12 AyberKondu dedi: Hani sürekli gidip ağırlık arttıra arttıra böyle büyümek ve aşırı kaslı olmaktan bahsediyorum Genişletmek için tıkla... Ağırlık arttırıp güçlenmek amaç zaten. Yerinde sayacaksa bir anlamı yok. AyberKondu dedi: bu yaşlar henüz onları kullanmak için erken. Genişletmek için tıkla... Kreatin üzerine ergenler üzerinde yapılmış bir sürü araştırma var. Açıp okumak bedava.
AyberKondu dedi: Hani sürekli gidip ağırlık arttıra arttıra böyle büyümek ve aşırı kaslı olmaktan bahsediyorum Genişletmek için tıkla... Ağırlık arttırıp güçlenmek amaç zaten. Yerinde sayacaksa bir anlamı yok. AyberKondu dedi: bu yaşlar henüz onları kullanmak için erken. Genişletmek için tıkla... Kreatin üzerine ergenler üzerinde yapılmış bir sürü araştırma var. Açıp okumak bedava.