15 yaşında vücut geliştirmeye başlanır mı?

Boy gayet iyi hocam ama bir sene daha beklesen daha iyi olabilir gelişim ve kas hücrelerinin tamamlanması yararına olabilir ve ergen kafayla ani yapabileceğin hareketler çok şeye sebep olabilir aynı hatayı yaptığımdan dolayı bunu söyledim. Kısaca 1 sene daha beklemeni öneririm.

Ağırlık kaldırmanın doğrudan büyüme hızınızla hiçbir bağlantısı yoktur. İngilizce olarak aratırsanız bulabilirsiniz kaynakları.

Hocam 1 sene neyi değiştirecek ki ? Buradaki tek öneri kaldıracağı ağırlıkların dozunda ve hareketlerin yanlış uygulanmaması onun dışında şuan başlaması bir sorun teşkil etmeyecektir.

Kesinikle o yaşta başlanmalı.

Sırf adam dövmek için falan bir hevesin varsa boş ver bu işleri, gerek yok. Sağlık için güzel bir vücut istiyorsan yapabilirsin tabii ki.
Tek amacım dayak yememek ve özgüven sağlamak.

Tek amacım dayak yememek ve özgüven sağlamak.
Dayak yememek istiyorsan git boks yap, muay thai yap veya farklı dövüş sporlarına yönel. Bodybuilding kavga için yapılan bir spor değil, zaten adı üstünde vücut geliştirme.

Dayak yememek istiyorsan git boks yap, muay thai yap veya farklı dövüş sporlarına yönel. Bodybuilding kavga için yapılan bir spor değil, zaten adı üstünde vücut geliştirme.
Hocam ben aslında muay thai yapmak istiyordum ama bulunduğumuz ilde yoktur diye tahmin ediyorum. Babamın tayini sebebiyle Bitlis'te yaşıyoruz şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…