15 Yaşında Web Tasarımı veya Programlama Öğrenmek

Ben de HTML öğreniyorum, zor bir programlama dilidir.
HTML bir programlama dili değildir. Programlama dili, yazdığın kodlarla kendi başına çalışan bir program oluşturabildiğin zaman programlama dili olur. Ve yinede HTML çok büyük bir hazneye sahip olmadığı için genel olarak bir dil de sayılmaz. Yani aslında tam tersine HTML kolay bir dildir.

HTML bir programlama dili değildir. Programlama dili, yazdığın kodlarla kendi başına çalışan bir program oluşturabildiğin zaman programlama dili olur. Ve yinede HTML çok büyük bir hazneye sahip olmadığı için genel olarak bir dil de sayılmaz. Yani aslında tam tersine HTML kolay bir dildir.
Aynen öyle bence de HTML programlama dili olarak geçmez ve kolaydır öğrenmesi. Programlama dili öğrenmek süreç ister ve mantığını anlamak da uzun sürebilir. Ben programlama mantığını anladığımı söyleyemiyorum. Bunu anlamak süreç istiyor ve proje yaptıkça oturur ancak.

Ben 14-13 de başladım ve 15 de öğrendim web tasarım(PHP,HTML) + programlama(C++,C#) (bi kısmını). Önemli olan öğrendiğin şeyi çalıştırmak.

growtopia

Merhaba, web tasarım konusunda sıkı bir takip yaparak ve araştırma yaparak çok kolay şekilde tasarımı öğrenebileceğini düşünüyorum. Tabi bu işin işlemi sadece web tasarım ile bitmez. Bunun yanında logo tasarımı, grafik tasarımı, arama motoru uyumu diye tabir ettikleri olayı öğrenmen lazım.

Benden sana tavsiye web tasarım üstünde yoğunlaşma fazla, temel bilgi düzeyini öğrendikten, internet sitesi hazırlayacak kıvama geldikten sonra araştırmalarını başka yöne çevir :)

200-300 TL her yolla çıkarılır. En basidinden oyundan eşya satarak ben o parayı 1 haftada çıkarıyordum :D

Programlama öğrenmen senin için o yaşta çok daha iyi olur. Ne kadar erken başlarsan ileride daha iyi olur senin için. Tabii benim çok bilgim yok bu konuda. Bi bildiğim Gökhan var, o bir şeyler söylesin sana :)

@BilgisayarKurdu
Eşya satma olayını açabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı