15 yaşında yayın açılır mı?

Hocam bir kere valorant maçıma yayıncı geldi ve ismini sürekli her maçta yazıyordu. İlk takip ettiğimde fazla takipçisi yoktu fakat ilerleyen zamanlarda bayağı arttı. Yayın yapsaydı popülerliği devam ederdi diye düşünüyorum. Taktik güzel, denenebilir.

Oyun değil de gym kategorisi belki tutabilir.

Bende onu diyecektim oyun çok fazla tüketilen bir içerik türü lakin izlenmeniz çok zor 15 yaşlarında gyme çok merak salan insanlar var bu yüzden gym mantıklı tercih olacaktır.
Ha hocam yakınımın başına geldi uyarayım dedim o da gyme gidiyordu çok fazla protein, kreatin içtiğinden şu an tedavi oluyor bobrek yetmezliğinden lütfen kas için kendinizi zora sokmayın.

Hocam eğlence olarak düşünülebilir evet ama şu anda ATI alan Üsküdar'ı geçti yanihayallere kapılmayın baktınız iyi gidiyor devam edersiniz tabii orası ayrı ve önceliklerinizi düşünüp ona göre hareket etmeniz sizin faydanıza olacaktır.
Başarılar dilerim.

Burası da var rastegele bir çocuk çıkar yayına bak tipe bak falan der rastgele bir sebepten ben rahatsız olur muyumolmaz mıyım bunu düşünmeniz lazım.

Peki YouTube için ne diyorsunuz. Yapılabilir mi?

Hocam bence düz Valorant CS tarzi oyunlar yerine güzel hikaye oyunları oynayin hem daha çok eglenirsiniz hem izlenmeniz bence daha çok olur.

Peki YouTube için ne diyorsunuz. Yapılabilir mi?

Supplement vs. kullanmıyorum ben ya yemeğimi yiyip geçiyorum.

Yayıncılık sanıldığı kadar kolay bir iş değil, sağlam bir iraden olmalı. Yaşın da küçük, bazı olaylar etkileyebilir seni. Bir de malum tayfa var, yayıncıların bilgilerine ulaşıp evine polis falan yolluyorlar. Onlara da denk gelme ihtimalin var.

Onlara denk gelmek hiç istemem. Gerçekten insanı zora sokuyorlar.

Açabilirsin ama çok izlenmeyince canın sıkılacaktır sonrasında niye izlenmiyorum diye üzülme yani bana kalırsa YouTube'da bu aralar zencigot tarzı shitpost tarzı şeyler meşhur onları editleyip at ek kanal aç bir de o ek kanaldada kendin oyun oynuyorsan oyun videolarını çek hem kendin tanınmış olursun hem videoların izlenme şansı olur.

Hocam bence düz Valorant CS tarzi oyunlar yerine güzel hikaye oyunları oynayin hem daha çok eglenirsiniz hem izlenmeniz bence daha çok olur.

Hocam çok yanlış bir tercih olur hikayeli oyun için, bu oyunun hikayesini iyi sunması lazım, güzel diksiyonu lazım, pintipanda, eastergamerstv gibi rakipleri var?
Online oyun veya gym en mantıklısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı