Haftalık 200 mu bedavaya çalışayım babam o parayı veriyordu zatenBerber çırağı olursun en fazla. Haftalık 200 anca verir oda. 16 yaşında olsan burger King de falan çalışırdın.
Garson, komi tarzı işlere bakabilirsin
Valla çıraklık öyle hocam. Çıraklığın amacı para kazanmak değil zaten iş öğrenmek.Haftalık 200 mu bedavaya çalışayım babam o parayı veriyordu zaten
Evet iş ogrenmicem sadece yazın çalışıp bir yere birikim yapmak istiyorumBerber çırağı diyenler ne düşünüyor, meslek öğrenecek ise çıraklık yapmalı fakat sadece yazın çalışacak o yüzden ücretin yüksek olduğu yerlerde çalışmalı. Berber çırağı olursa eline az miktarda para verip geciştirirler çünkü yaptığı tek is temizlik olur çay olur.
Ben iş ogrenmicem hocam para kazanmak istiyorum sadeceValla çıraklık öyle hocam. Çıraklığın amacı para kazanmak değil zaten iş öğrenmek.
İnşaat da yapabilirim diyorsan orada bakabilirsin en az asgari alırsınEvet iş ogrenmicem sadece yazın çalışıp bir yere birikim yapmak istiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.