15 yaşındaki bir genç ne yapabilir?

Emirhan0572

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bir gençim. Sizlerden yani büyüklerimden tavsiyeler bekliyorum. Şu anda kötü bilgisayarım olmasına rağmen HTML PHP temeli bir şeyler yapıyorum ufak tefek script vs editlemek gibi. Hosting işlerine de hakimim. C++'ta ImgUI işlerini biliyorum, sosyal medya hesabı da yönetebilirim. Bu yaştaki bir genç ne yapabilir? Siz büyüklerimden tavsiyeler bekliyorum. Teşekkürler.

Senden 2 yaş büyüğüm. Senin yaşlarında sosyal medya hesabı açıp video montaj alanında filan gelişmeye çalıştım . Şöyle bir pişmanlığım var dersleri aksattım ve şu an yks konularım çok eksik. Ne yaparsan yap ama derslerinşn önüne geçmesin

Merhaba, ben bir gençim. Sizlerden yani büyüklerimden tavsiyeler bekliyorum. Şu anda kötü bilgisayarım olmasına rağmen HTML PHP temeli bir şeyler yapıyorum ufak tefek script vs editlemek gibi. Hosting işlerine de hakimim. C++'ta ImgUI işlerini biliyorum, sosyal medya hesabı da yönetebilirim. Bu yaştaki bir genç ne yapabilir? Siz büyüklerimden tavsiyeler bekliyorum. Teşekkürler.
Bu konuda kendini geliştirmeye devam et daha çok dil öğrenerek çok iyi yerlere gelebilirsin.

Bu siteden yaptığınız iş karşılığında ücret alabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı