15 yaşındaki çalışana bilgisayarcı günde ne kadar verir?

Merhabalar 15 yaşındayım ve bir bilgisayarcıya girmek istiyorum. Format atmayı, RAM takmayı, ekran kartı takmayı, HDD takmayı biliyorum ancak diğerlerini bilmiyorum. Günde kaç lira kazanabilirim?
Bunları yapmak için eleman alacaklarını sanmıyorum. Bilgisayarı sıfırdan dizebiliyorsan, format, virüs temizleme, BIOS işleri biliyorsan alır diye düşünüyorum.

Dostum iyi para kazanabileceğini düşünmüyorum 50 TL falan verir diye tahmin ediyorum. Ayrıca azmini takdir ediyorum doğru yoldasın. Ancak okulunu aksatmamanı da öneriyorum.

Hocam aslında okuldan sonra yapmayı planlıyordum 4-5 saat fazla bir beklentim yok ayda 2000 gibi günde 30-50 arası kazansam yeter bana.

Bunları yapmak için eleman alacaklarını sanmıyorum. Bilgisayarı sıfırdan dizebiliyorsan, format, virüs temizleme, BIOS işleri biliyorsan alır diye düşünüyorum.

Hocam bilgisayarı sıfırdan dizmek dışında hepsini yapabiliyorum.

Bayağı biliyordum. Format atma, yazılımsal sorunları çözme virüs silme falan. O zaman tamir kısmını bilmiyordum ama.

Bende tamir yapmayı bilmiyorum yazılımsal sorunlarda ise ufak bir bilgim var virüs temizlemeyi biliyorum ne kadar verirler sizce hocam.

Okula rağmen çalışabilecek misiniz?

4-5 saat çalışsam günde 30-50 arası kazansam bana yeter diye düşünyordum vermezler mi o kadar.
Hocam bunları çoğu bilgisayarcı bilmiyor. (HDD takmayı hariç) genelede "öbööööö förmöööööööööööt ötölöööm bööölgöösööyöööö." diyorlar.

Hocam yaşadığım bölge biraz kötü bir bölge kimse yazılımdan formattan vs. anlamıyor bilgisayarcılar bile.

Hocam 20 liradan fazla vereceklerini düşünüyorum eğer 20 liraysa hiç girmeme gerek yok.

Son düzenleme:
Hocam aslında okuldan sonra yapmayı planlıyordum 4-5 saat fazla bir beklentim yok ayda 2000 gibi günde 30-50 arası kazansam yeter bana.

Hocam bilgisayarı sıfırdan dizmek dışında hepsini yapabiliyorum.

Bende tamir yapmayı bilmiyorum yazılımsal sorunlarda ise ufak bir bilgim var virüs temizlemeyi biliyorum ne kadar verirler sizce hocam.

4-5 saat çalışsam günde 30-50 arası kazansam bana yeter diye düşünyordum vermezler mi o kadar.

Hocam yaşadığım bölge biraz kötü bir bölge kimse yazılımdan formattan vs. anlamıyor bilgisayarcılar bile.

Hocam 20 liradan fazla vereceklerini düşünüyorum eğer 20 liraysa hiç girmeme gerek yok.

Bugün koşullarında 55 lira verirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı