Wraith'dan ünür önermiyorum dostun, garanti hizmetleri çok kötü, iletişim kurabileceğin bir diyolog hatları yok, ürün sorunlu gelmesi durumda tek yapabileceğin şey mail atmak ona da 1 gün sonra cevap veriyorlar, çoğu ürünleri kronik sorunlu, internetten garanti şikayetleri vs okuyabilirsin.Claw tutuşa uygun bir mouse'a ihtiyacım var. Ortalama 3K fiyatlı, 240 Hz monitörde FPS oyunları için kullanacağım.
Wraith'dan ünür önermiyorum dostun, garanti hizmetleri çok kötü, iletişim kurabileceğin bir diyolog hatları yok, ürün sorunlu gelmesi durumda tek yapabileceğin şey mail atmak ona da 1 gün sonra cevap veriyorlar, çoğu ürünleri kronik sorunlu, internetten garanti şikayetleri vs okuyabilirsin.
Bu süreçten 3 kez geçmiş birisi olarak hiç İnandırıcı gelmedin dostum be. Hergün mail attılar falanNe alakası var hocam Wraith üzerinden geçen haftalarda bir mouse almıştım mouse çalışmıyordu kablolu veya kablosuz bir şekilde onlarla iletişime geçtim direkt ürünü gönderin inceleyelim dediler sıkıntı benim PC de idi sorunu çözmem 5 günümü aldı 5 gün boyunca da her gün mail atarak ürünün durumunu sordular günde 2-3 kez mailden yanıt aldığım oldu bilip bilmeden yorum yapmamanızı rica ederim.
Bu süreçten 3 kez geçmiş birisi olarak hiç inandırıcı gelmedin dostum be. Her gün mail attılar falanşikayetler ortada bu forumda oluşturulmuşta çokca şikayet var. Wraith'in sitesinde ambalajı açılmış ürünlerde iade kabul edilmez diyor, bu bile her şeyi açıklar aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.