15 yaşındaki çalışana bilgisayarcı günde ne kadar verir?

Kaç sene önce hocam?

2015 yılında çalışmıştım bir ara.

Günlük 25 verirlerdi bana ama artık ne kadar verilir çok da fikrim yok ama şahsen 35 iyi bir fiyat günlük.

Haklısınız da hocam gene de günümüz şartlarında 1500 TL ile bir şey alamaz. Bundan dolayı içim acıyor. En fazla 1 aylık kafe, sinema masrafını çıkartır. Biraz çıkıntı olması kendisi adına çok fayda sağlar umarım başarılı olur :)
Kesinlikle hocam, haklısınız.
2015 yılında çalışmıştım bir ara.
Peki ne tarz bilgilere sahiptiniz işe girdiğinizde?

Kesinlikle hocam, haklısınız.

Peki ne tarz bilgilere sahiptiniz işe girdiğinizde?

Bayağı biliyordum. Format atma, yazılımsal sorunları çözme virüs silme falan. O zaman tamir kısmını bilmiyordum ama.

Merhabalar 15 yaşındayım ve bir bilgisayarcıya girmek istiyorum. Format atmayı, RAM takmayı, ekran kartı takmayı, HDD takmayı biliyorum ancak diğerlerini bilmiyorum. Günde kaç lira kazanabilirim?

Biz kendi cigkofteci dükkanımızda 120TL veriyorduk. Bilgisayarcılık daha zor olsa gerek 150 TL altına çalışmayın bence hocam.

Biz kendi cigkofteci dükkanımızda 120TL veriyorduk. Bilgisayarcılık daha zor olsa gerek 150 TL altına çalışmayın bence hocam.

Hocam Adıyamanlıyım ve kendimi bildim bileli çiğ köfte yoğururum, keşke denk gelseydim de sizin dükkanda çalışsaydım :D

Sadece HDD takma format atmayla olacak isler degil hocam yazilim vsde bilmek şart HDD takıp RAM takıp 150 TL verirse yat kalk şükret zaten.
Yazılım bilmesine gerek yok ama en azından PSU, Anakart takıp çıkartmasını bilmeli bence. Lehim işi de bir o kadar önemli.

Yazılım bilmesine gerek yok ama en azından PSU, Anakart takıp çıkartmasını bilmeli bence. Lehim işi de bir o kadar önemli.

Hocam ben de yazılım ve lehim hariç donanım anlamında neredeyse her şeye hakimim diyebilirim. Ama teknik sorunlar konusuna da hakimim, sizce ben ne kadar kazanabilirim günlük? Yeni konu açıp meşgul etmek istemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı