Ben 15 yaşındayken boyum 175 cm falandı. Şimdi 17 yaşındayım boyum 189 cm. Uzarsın için rahat olsun. Bana da o zamanlar vitamin eksikliği var demişti. 6 ay falan düzenli ilaç kullandım şimdi sıkıntı yok. İçin rahat olsun.
Olursun. Benim bir dedem 204 diğer dedem 195 idi. Ben 18 yaşındayım şuan ve 6-7 aydır boyum 193. Açıkçası daha da fazla uzamak istemiyorum artık ki öyle de olacak gibi.
Olursun. Benim bir dedem 204 diğer dedem 195 idi. Ben 18 yaşındayım şu an ve 6-7 aydır boyum 193. açıkçası daha da fazla uzamak istemiyorum artık ki öyle de olacak gibi.
Selam millet. 14 yaşındayım, boyum 180cm. Merak ettiğim konu şu; boyum gayet normal mi, ileride boyum ne kadar olur? İki metreyi aşarsın diyenler var, sizce durum ne olur? Kilo 58.
3 ay önce 13 yaşıma bastım ve boyum 1.75 1.78 civarlarında. 60 kiloyum, basketbol oynuyorum. NBA olmasa da en azından Euro League'de oynamak istiyorum (her ne kadar babam derslerimde başarılı olmamı söyleyip basketbol oynamama karşı çıksa da) boyum ne kadar uzar?
Merhaba, babamın boyu uzun, anneminki ise normal, ablam 1.70-1.73 arası. Benim boyum uzar mı? Benim yaşımdakilerin hepsi benden uzun ama benim boyum kısa.