Oyun, tasarımcılık ve ders için kullanılacak. Ayrıca tüm parçaları Hepsiburada'dan alacağım.
-Herhangi bir şeye laf etmeyin sadece öneri sunun.-
Herhangi bir sıkıntı, darboğaz, uyumsuzluk, kötü bir şey veya kasma olur mu?
Parçalar aşağıdadır.
Kasa: ASUS ROG hyperıon GR701 268 X 639 X 659 mm çelik alaşımlı temperli cam Full Tower Eatx/atx/mını-Atx/mıcro-Atx oyuncu kasası.
Hocam 150.000 TL bütçe ile gidip Rampage kulaklık- Rampage hoparlör-1600W PSU-DDR 4 RAM-ve RTX 4070 alırsanız sizin yerinize ben bile üzülürüm ama onun dışında böyle bir bilgisayarda kasma donma ve darboğaz olmaz ama yine de bu bilgisayar alınmaz. Size önerim gidip Akakçe'den en ucuz fiyatlara bakın ona göre dizin bilgisayarı, emin olun 100 kat daha iyi olacak.
Bu sistem'i alıp İtopya da olan özelleştirmelerden Corsair 2TB MP600 Pro LPX adlı SSD'yi seçerseniz bir de ASUS ROG STRIX 1000W Aura adlı PSU alıp yanına da bu monitör'ü alırsanız baldan tatlı olur
Geri kalan klavyedir şudur budur onları da yazacaktım ama o konuda bende pek anlamıyorum siz bunlar için geri kalan bütçe ile yeni konu oluşturun
Evet W konusunda daha kötü ama benim önerdiğim sisteme 1600W almak gereksiz çünkü böyle PSU'lar server kurarken alınan şeyler. Bu sisteme 1000W yeterli olacaktır.
Bu sistem'i alıp İtopya da olan özelleştirmelerden Corsair 2TB MP600 Pro LPX adlı SSD'yi seçerseniz bir de ASUS ROG STRIX 1000W Aura adlı PSU alıp yanına da bu monitör'ü alırsanız baldan tatlı olur
Geri kalan klavyedir şudur budur onları da yazacaktım ama o konuda bende pek anlamıyorum siz bunlar için geri kalan bütçe ile yeni konu oluşturun