Alındı 150-200 TL civarı ekran kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
4
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şuan PSU'yu yeni sipariş ettim. Ekran kartı için şu an para biriktirmeye başladım. 3-4 hafta sonra ekran kartı alacağım. Sorunsuz maksimum 150-200 TL'ye ekran kartı arıyorum. R5 230 veya GT 710-730 istemiyorum. Osmaniye içi elden alabilirim. Herkese tekrardan hayırlı ramazanlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan PSU'yu yeni sipariş ettim. Ekran kartı için şu an para biriktirmeye başladım. 3-4 hafta sonra ekran kartı alacağım. Sorunsuz maksimum 150-200 TL'ye ekran kartı arıyorum. R5 230 veya GT 710-730 istemiyorum. Osmaniye içi elden alabilirim. Herkese tekrardan hayırlı ramazanlar dilerim.
Dostum işine karışmak istemem ama çalışarak vs para biriktirip yeni nesil ileriye dönük gayet iyi bir sistem toplayabilirsiniz. Bence para biriktirip konu açın.

Linkteki ekran kartı fena değil yalnız monitörünüz VGA ise dönüştürücü ile sorunlar yaşayabilirsiniz. 560 SE modeli biraz kırpılmış hali.

Linkteki ekran kartı fena değil yalnız monitörünüz VGA ise dönüştürücü ile sorunlar yaşayabilirsiniz. 560 SE modeli biraz kırpılmış hali.
Linktekinden vazgeçtim referans modelmiş. 560 SE ile GTA V 1366x768 çözünürlükte en düşük ayarlarda oynatır mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı