Nirana Decapat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 66 23 Şubat 2020 #1 Aslında bu fiyata bulmanın biraz zor olduğunun farkındayım fakat artık klavyem değiştirmek istiyorum ve bütçem biraz kısıtlı. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2020
Aslında bu fiyata bulmanın biraz zor olduğunun farkındayım fakat artık klavyem değiştirmek istiyorum ve bütçem biraz kısıtlı.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 23 Şubat 2020 #2 İstediğiniz özellikte bu tür markaların ürünleri var: Gamepower Gamepower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye 0CVB.GMP.02.001781 | Trendyol Sorun yaşayan kişi sayısı fazlasıyla var ama belirteyim.
İstediğiniz özellikte bu tür markaların ürünleri var: Gamepower Gamepower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye 0CVB.GMP.02.001781 | Trendyol Sorun yaşayan kişi sayısı fazlasıyla var ama belirteyim.
Nirana Decapat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 66 23 Şubat 2020 #3 Caner Uncu dedi: İstediğiniz özellikte bu tür markaların ürünleri var: Gamepower Gamepower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye 0CVB.GMP.02.001781 | Trendyol Sorun yaşayan kişi sayısı fazlasıyla var ama belirteyim. Genişletmek için tıkla... Aslında bu klavyeler gördüm ama ilk tercihim küçük klavyelerden yana küçük klavye bildiğiniz varmı red switch
Caner Uncu dedi: İstediğiniz özellikte bu tür markaların ürünleri var: Gamepower Gamepower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye 0CVB.GMP.02.001781 | Trendyol Sorun yaşayan kişi sayısı fazlasıyla var ama belirteyim. Genişletmek için tıkla... Aslında bu klavyeler gördüm ama ilk tercihim küçük klavyelerden yana küçük klavye bildiğiniz varmı red switch
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 23 Şubat 2020 #4 O el dayama kısmı çıkıyor. Çıktıktan sonra küçük oluyor zaten. 3. resime tıklarsanız görürsünüz.
Nirana Decapat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 66 23 Şubat 2020 #5 Caner Uncu dedi: O el dayama kısmı çıkıyor. Çıktıktan sonra küçük oluyor zaten. 3. resime tıklarsanız görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Küçük derken kastım 87 tuş olan modellerden mesela
Caner Uncu dedi: O el dayama kısmı çıkıyor. Çıktıktan sonra küçük oluyor zaten. 3. resime tıklarsanız görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Küçük derken kastım 87 tuş olan modellerden mesela
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 23 Şubat 2020 #6 Bilmiyorum, bu fiyata Red Switch olarak bile sadece bu tür ucuz markaların klavyeleri var. Bir de küçük falan bulabilir miyiz, bilemiyorum.
Bilmiyorum, bu fiyata Red Switch olarak bile sadece bu tür ucuz markaların klavyeleri var. Bir de küçük falan bulabilir miyiz, bilemiyorum.
A ASiTAL Hectopat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 226 Çözümler 1 23 Şubat 2020 #7 Nirana dedi: Küçük derken kastım 87 tuş olan modellerden mesela Genişletmek için tıkla... red swicth lar 400tl 87 tuşlu tr de blue swıcth var ama yurtdışı bakın
Nirana dedi: Küçük derken kastım 87 tuş olan modellerden mesela Genişletmek için tıkla... red swicth lar 400tl 87 tuşlu tr de blue swıcth var ama yurtdışı bakın
Nirana Decapat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 66 23 Şubat 2020 #8 Caner Uncu dedi: Bilmiyorum, bu fiyata Red Switch olarak bile sadece bu tür ucuz markaların klavyeleri var. Bir de küçük falan bulabilir miyiz, bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki sağolun ASiTAL dedi: red swicth lar 400tl 87 tuşlu tr de blue swıcth var ama yurtdışı bakın Genişletmek için tıkla... Banggood da 150-200 TL arasında satılıyor red switch modelleri düşüneceğim
Caner Uncu dedi: Bilmiyorum, bu fiyata Red Switch olarak bile sadece bu tür ucuz markaların klavyeleri var. Bir de küçük falan bulabilir miyiz, bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki sağolun ASiTAL dedi: red swicth lar 400tl 87 tuşlu tr de blue swıcth var ama yurtdışı bakın Genişletmek için tıkla... Banggood da 150-200 TL arasında satılıyor red switch modelleri düşüneceğim
Msaidzeyrek21 Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #9 Nirana dedi: Aslında bu fiyata bulmanın biraz zor olduğunun farkındayım fakat artık klavyem değiştirmek istiyorum ve bütçem biraz kısıtlı. Genişletmek için tıkla... James donkey 610s
Nirana dedi: Aslında bu fiyata bulmanın biraz zor olduğunun farkındayım fakat artık klavyem değiştirmek istiyorum ve bütçem biraz kısıtlı. Genişletmek için tıkla... James donkey 610s