Bütçem biraz kısıtlı. Özellikle RGB olmasını istiyorum, bütçem 150-200 lira civarı.
Bütçem biraz kısıtlı. Özellikle RGB olmasını istiyorum, bütçem 150-200 lira civarı.
@TÇB hocamın attığı klavyeler bunlardan kesinlikle daha iyidir.![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hatta 10 TL fiyat arttırısan
GameBooster G76K Attack Rainbow Aydınlatmalı Mekanik Hisli Gaming Klavye | ITOPYA
GameBooster G76K Attack Rainbow Aydınlatmalı Mekanik Hisli Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G76K ITOPYA'da.www.itopya.com
![]()
200 TL altı alabileceğiniz oyuncu klavyeleri - Donanım Günlüğü
200 TL civarı bir bütçeniz varsa bu haberimiz size göre.. Sizler için 200 TL altı alabileceğiniz oyuncu klavyeleri listesini derledik.donanimgunlugu.com
Direkt bu siteye bak fiyatlar belki 30 Eylül'den beri 10-20 TL artmıştır ama güzel bir liste yapmışlar
Ama benim önerim = GameBooster G76K Attack Rainbow Aydınlatmalı Mekanik Hisli Gaming Klavye | ITOPYA
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.