150-200 TL'ye Gamepad Önerisi

150 liraya kaliteli analoga sahip bir gamepad bulman pek mümkün değil gibi. X360 kollar hep sahte. Bir tane almıştım analog hassasiyeti diye bir şey yoktu, neyseki iade ederken sıkıntı çıkmamıştı. Gamesir markasını tavsiye ederim. Fiyatlar uçmuş, ben Banggood'dan getirtmiştim 180 liraya T1S. Bir buçuk yılı geçti. Hepsinde olduğu gibi bunda da RT LT tuşları hassas, bir kere kırıldı tamir ettim yine de ilk günkü gibi kullanıyorum. Dualshock kadar kaliteli, analog hassasiyeti harika, şarjı 5-6 saat rahat dayanıyor. Tutuşu konforu da güzeldir, terletmez.

Arkadaşlar orijinal kablolu 360 kolu yok mu? Arkadaşlar Trendyol ve Hepsiburada kutulu fotoğrafını atmamışlar ve 1. kalite muadil ürünü yazmıyor güvenip alsam mı ne dersiniz?

Ben 4 yıl önce falan Bimeks'ten almıştım 110₺ fiyatı vardı galiba. Eskidiği için bulmak zor olabilir. Benimki orijinal, garantili ürün. Eğer bulunursa bu fiyata daha iyisini bulamaz. Kaç kez düştü hiçbir deforme yok. Tuşlarıda çok kaliteli. Analogları aşırı hassas.

Yok hocam. Artık piyasa replika ürünlerle dolu.

Çok kötü değil, fiyatına göre idare eder. Titreşim konusunu bilmiyorum, lakin ben de almayı düşünüyorum.
Yanlış bilgi, arkadaşın alacağı kablolu olanı. Alıcıya ihtiyacı falan yok.

Orijinal ürün değil. Açıklamaya bakarsanız kablolu olduğunu anlarsınız.

Muadil ürünün titreşim özelliği varsa çalışır. Ayrıca kablolu olduğu için direkt olarak Xbox 360 kontrolcüsü olarak tanıması gerekli cihazı.

Arkadaşlar alayım mı eğer kablosuz un içinde Bluetooth cihazı olsa alırdım ama ayrıca ona da para vermem gerek Monster Pusat Gamepad'i ikisi de var ama 300 TL 200 TL olsa hemen alırdım indirim de yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…